A szegénység vagy társadalmi kirekesztettség az EU népességének a negyedét, míg a magyar lakosságnak a harmadát érinti az Eurostat legutóbbi adatai szerint. A 2012-es mélyrepüléshez képest sok szempontból jobb a helyzet, de összességében nagyon rosszul állunk a szegénységi mutatók tekintetében – mind magunkhoz, mind más országokhoz képest. Körkép a legfrissebb adatok fényében.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Száz kórházi dolgozó nem kapta meg az októberi fizetését.
Több mint száz kórházi dolgozó nem kapta meg az októberi fizetését a Péterfy Sándor utcai Kórház és Baleseti Központ több osztályán, értesült az Index. A kifizetés elmaradása a részmunkaidőben és félállásban dolgozókat érinti: ápolókat, nővéreket, betegszállítókat, adminisztrátorokat. A kórház igazgatója szerint technikai problémáról van szó, és szóltak előre.
index.hu/belfold/2015/11/30/nem_kaptak_fizetest_peterfy_sandor_utcai_korhaz_es_baleseti_kozpont/

Technikai probléma ???
A pofátok nem szakad le ?
magyarbakancs
@nyanya001: Bálványokat mindig kell imádni a jobb oldalon.
Ez minden pénzt megér nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.