December 13-án a BNV-n tartja a Fidesz a párizsi terrortámadások miatt elhalasztott kongresszusát, melyen Orbán Viktort várhatóan ismét pártelnökké választják. A hvg.hu értesülései szerint az egész kongresszus a menekültügyről fog szólni, és a párt kommunikációja már nemcsak a magyarokhoz, hanem egész Európához szól majd.

A lap úgy tudja, hogy a miniszterelnök stábja egy többnyelvű videóval is készül, mely Orbán eddigi menekült-üggyel és bevándorlással kapcsolatos nyilatkozatait foglalja össze, természetesen a veszélyekre helyezve a hangsúlyt. A magyar nyelvű változatot televíziókban láthatjuk majd, az idegen nyelvű verziókat pedig a közösségi oldalakon juttatnák el a címzettekhez.

A kormányfő egy ideje Facebook-oldalán is több nyelven kommunikál – úgy tűnik, Orbán Viktornak mára a teljes európai közvélemény megszólítása a célja.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
" úgy tűnik, Orbán Viktornak mára a teljes európai közvélemény megszólítása a célja." Dehogy megszólításnak , sokkal inkább egyfajta szellemi megszállásnak mondanám! És mire Európa észbe kap, már késő lesz. Európa hamar elfelejti a brechti felhívást:
" Állítsátok meg Arturo Uit!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
@silber13: Igazad van, , befejezem ezzel a ,,,,,, levélváltást!
silber13
.08-ra:@Freewolf: 11Hülyeséged folyama egyre emelkedő tendenciát mutat! Tényleg egyre több patolkogikus ötletrohamaid vannak, nagymennyiségű fixa ideával körítve.
silber13
@Freewolf: Amúgy mi is van azzal a vadak általi terrorizmussal, te szerencsétlen?? Na itt egy kis cikkecske, olvasgass!
propeller.hu/itthon/3175558-bombakeszitesrol-vetitettek-filmet-varmegyeseknek
Freewolf
@silber13: Liberálfasiszta böfögés válaszra sem méltó. Csak jelzem, az ilyen agyatlan majomságokon átlépek!
silber13
@Freewolf: :-)))) Istenkám! Hogy te milyen lökött vagy coyoteka!:-)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.