"Szerencsétlen megfogalmazásáért" mindenkitől elnézést kér Huszár Gábor fideszes polgármester, aki szerint Izrael állam és "bizonyos üzleti körök" állnak a párizsi támadássorozat mögött.

Mindenkitől elnézést kér Huszár Gábor, Szentgotthárd fideszes polgármester, aki a városi közgyűlésen Izrael államnak és "bizonyos üzleti köröknek" tulajdonította a november 13-i párizsi merényletsorozatot. A Huszár által elmondottakról hangfelvétel is készült.

Mint az Indexnek elmondta, a "szerencsétlen megfogalmazással" kapcsolatban hamarosan egy önkormányzati közleményt is kiadnak.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Akkora barom vagy, hogy titokban legelni jársz !
leszúrt rittberger
Nem kell elnézést kérni, pontosan így beszél az összes fideszes, mikor maguk között vannak. Csak nem mindegyik olyan szerencsétlen, hogy lebukjon.

Ennyi történt, nem az a hír, hogy zsidózott, hanem hogy lebukott.
cs.n.
A fideszes logika szerint minden rosszért bizonyos üzleti körök és/vagy Soros és/vagy Gyurcsány és/vagy a tudjukkik a felelősek. Csak tanult a "nagyoktól", és egy kicsit továbbvitte, aztán rászóltak, hogy ezt mégse kellett vóna. (legalábbis akkor nem, ha fel is veszik)
eszegfu
Valóban nem "szerencsés" a megfogalmazása! Ha "fejből" mondta, akkor bizony pontosan ugy gondolja, mert a tudatalattijában igy "kergetik" egymást a gondolatai! Ha papirról olvasta fel, lett volna ideje átgondolni, tehát volt ideje, mégis erre a "végeredményre" jutott... tehát összességében mégis igy gondolta "helyesnek". Ezt én nem nevezném "hirtelen" haragból elkövetett mondandónak!:(
vonotok
Ha a FIDESZ gerinces lenne, 2 hetes nyaralásra befizethetné ezt a trágyát Jeruzsálembe.
papa.49
Nem bánkódnia kellene, hanem ezután a kijelentés után LEMONDANIA!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.