Tényi István, a Fidesz „feljelentőembere” – aki az Ökotárs vagy a CÖF elleni feljelentéseiről ismert, arra hivatkozva tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, hogy bűncselekményt követ el az, „Aki a közúti közlekedés szabályainak megszegésével közúton vagy közforgalom elől el nem zárt magánúton más vagy mások életét, testi épségét közvetlen veszélynek teszi ki”.

A Fidesz "feljelentőembere" a suhancokat ijesztgető kamionost is felnyomta

Tényi István, az V. kerületi Fidesz tagja (fotó: 444.hu)

Mint ismert, egy magyar kamionos pár napja feltöltött egy 15 perces videót a YouTube-ra, amelyen az látható, hogy az autópályán csapatokban grasszáló bevándorló fiatalok kövekkel dobálják az elhaladó kamionokat, illetve elfordítják a tükröket, letépik a ponyvát, hogy megállásra kényszerítsék a sofőröket, és feljussanak az Angliába tartó kamionokra.

A kamionos – hogy elijessze a suhancokat – többször is túl közel hajtott hozzájuk.

Mint megírtuk: munkáltatója nem tervezi a kamionos kirúgását, de megkérte, hogy legközelebb ne tegyen hasonlót.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Miért nem a gyalogosokat jelenti fel ez a mellőzött selejt?
Az autópályán a gyalogos közlekedés TILOS!!! Még a leállósávban is. Ha lerobbansz, akkor is csak a szalagkorláton kívül hagyhatod el az autópályát.
Értékrend és identitászavaros nemi hülye.
dr. prédikátor
te kis fütyi-sz geci!!! Téged kellene már felnyomni egy három téteres pózna végére!!!
Főlökött
Okoska, illetékesség hiányában meg is szüntetik, illetve el is utasítják a feljelentést. Igaz arról nem szól a cikk, hogy a franciáknál tette-e a feljelentést, vagy itthon.
A franciák, a mi törvényeinket nem alkalmazzák :)
keresztapa
Nagyon hasonlít valakikre, az arckifejezése elárúlja akiknek éltető elemük a feljelentgetés, ha nekik nem tetsző cselekedetet észlelnek, azonnal nem tetszésüket bírósági útra terelik, mert nekik ez dukál.
nezelodo
Gyerekkorában ennek sem vettek kisvonatot, és most mindenkinek törleszt, mint a példaképe, emez az ügyészségig fut, kapcsolatot épít ki velük, amaz meg Bicskéig építi a gyerekkori álmát a kisvasutat. Remélem homokozó is lesz neki minden állomáson.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.