Való igaz, hogy a hanyatló Európában, Kedves Vezetőnknek hála, egyedül mi erősödünk – napról napra, sőt, óráról órára. Mégis: legyünk óvatosak! Ha például polgármesterek vagyunk, legalább nyílt ülésen ne zsidózzunk.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Csizmás Kond: Talán "csak" annyi, hogy az oroszokkal nem "müvelték" azt, amit a zsidókkal... szerintem ez elég nagy különbség... nem?!
eszegfu
@Csizmás Kond: Akkor kérlek, magyarázd el! Szerinted itt miről van szó?! Segits egy kicsit... jó?!
Csizmás Kond
@eszegfu: Szerintem arról, hogy egyesek kiakadnak ha valaki kiejti hogy zsidó...másra meg fel sem figyel...sőt gunyolódva említi de az nem jelent semmit...
Csizmás Kond
@eszegfu: Amúgy amiről említést tesz a cikk ott nem ie zsidózásról volt szó hanem izráelről meg a hozzá hű kereskedőcsoportoktól...szóval van aki fosik a zsidó szótól
eszegfu
@Csizmás Kond: Igazán köszönöm! Bevallom én ebben semmi "hátsó" gondolatot nem fedeztem fel! Lehet, hogy késő van már, vagy agyilag vagyok "zokni"... Én most "pályaelhagyó" leszek... Jó éjszakát Neked! Kösz. a szinte egész napos "csevelyt"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.