A Puskás Futball Club Kft. ajánlatot készül tenni a horvát első osztályú Osijek csapatára. Na, erre varrjon bárki fekete-fehér pettyes bőrgombot! Alig csillapult a Horvátország elleni, korábban példátlan magyar diplomáciai szóháború, most egészen más témában került elő az ország. A Puskás Futball Club Kft. ugyanis - horvát sajtóhírek szerint - ajánlatot készül tenni az eszéki, a horvát első osztályban szerepelő Osijek focicsapatára. A Puskás kft. 100 százalékos tulajdonosa pedig az a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány, ami például a felcsúti Puskás Akadémiát is működteti. És az alapítvány kitalálója és létrehozója maga Orbán Viktor miniszterelnök. A Glas Slavonije című lap cikke szerint a magyarok érdeklődése annyira komoly, hogy amiatt tolták most el az ajánlatok leadási határidejét, ami karácsonykor járt volna le. Talán az érdeklődés komolyságát akarták azzal jelezni a felcsútiak, hogy az ügyben a Glas Slavonije szerkesztősége mellett levelet írtak a város...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Ezt a hülye focibuzit hogy nem lehet már elzavarni a bánatos 3,14chába. És akkor még örülhetünk, hogy nem valamelyik élvonalbeli klubot akarja megvenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@nyanya001: Már látnám mikor 11,est rúgnak vele)))))))))
kkalman
Ezt a hülye focibuzit hogy nem lehet már elzavarni a bánatos 3,14chába. És akkor még örülhetünk, hogy nem valamelyik élvonalbeli klubot akarja megvenni.
1magyar
Ez olyan mint amikor otthon a gyereknek nincs mit enni,vagy komfortos lakás de megveszik neki a számítógépet. Játékra van pénz, de amúgy miből él majd?
JAJMÁR
Azért én megértem. Ha van ilyen is, meg olyan is, esélyesebb a siker, főleg, ha ezek a csapatok egymással játszanak.

Másfelől a horvát fociba is kell a pénz, minden fociba kell... a fociba minden pénz belefér, és ez a jó benne. (Nem nekem)
Fradigege
És ha kifejezzük a nem tetszésünket, akkor vesz vagy még hármat. Bicskéig vagy Lovasberényig érjen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.