Ismeretlen tettes ellen, rongálás gyanújával nyomoz az ügyészség a Szabadság téri szovjet emlékmű megrongálása miatt. A szoborban október 23-án Novák Előd jobbikos politikus tett kárt egy vésővel és egy kalapáccsal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, akkor novak elod egesz nyugodtan aludhat ezentul, semmifele bantodasa nem lesz... Szokashoz hiven a helyszinen elfogjak, tudjak ki mit csinalt, de a nyomozas mar "ismeretlen tettes ellen" indul el...
Varadi Andras gyilkosarol is tudjuk, hogy 84 eves osztrak magyar kettos allampolgar, mar azt is tudjuk, hogy allitolag NEM rendes papirokkal vezette az autot (tehat elore bekavartak az azonosithatosagaval), de ott is ismeretlen tettes ellen indult meg a nyomozas, ami talan mar le is zarult, mindenesetre suru kuss van rola minden szinten.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.