Békésen alvó vadászra tört rá a TEK vasárnap este – írja a Bors. Persze nem véletlenül: az úr okot is adott az akcióra, ugyanis miután elhagyta az élettársa, felhívta családját, és közölte, hogy véget az életének.

Mivel a család nem tudott bejutni a lakásba, értesítették a rendőrséget, a TEK ezután vonult ki nagy erőkkel a helyszínre.

Miután rátörték a férfire az ajtót, kiderült, hogy már békésen szunyókál. Valószínűleg begyógyszerezte magát.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Komolyan kérdezem, itt milyen terrort kellett elhárítani? Ez nem a rendőrség dolga? Vagy már minden nap kell a tek létjogát bizonyítani? Ez mi ez???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
A következő ilyennél majd Viktor megy ki és ébreszti fel a vadászt, az azt követőnél meg kimegy Viktor és a vadász mellé fekszik.
karma1
@nezelodo: "Mama ,ha ebren van, ne almodjon!" (by Hofi),... Ugy gondolod, hogy a TEK elkezdene keresni a ven szivart? Hat nem fogjak keresni, mert ok bereltek fol - illetve a fonokuk...:o)))
karma1
@Aki Én: 15.26-re: Igen, ez eleg emberkozeli lenne, foleg, ha a kozben megindult szulest is hosiesen levezetik, es a kisbabat ninozva beszallitjak az inkubatorba - kozben megallnak egy-ket kobor kutyust megsimogatni, egy vak nenit atkiserni 3-szor az utcan...(bar a masodik es harmadik atkiseres utan mar nagyon ellenkezik), es persze kozben nevet is adni a kicsinek... Ha ezzel se jonnek be a koztudatba, akkor hagyjak a fenebe az egeszet...:o((((
karma1
Egyre lejjebb mennek a letran,... Mar az ongyilkos se az igazi, es meg csak az ereit sem vagta fol...

Kepzelem, bakondi milyen pipa volt, amikor kidobta a Valerianas uveget, meg az Ipecacuanat...:o)))) Mikozben az orra alatt vegig azt mondogatta: "A piszkos munka megint ram maradt"...:o((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.