Már 900 ezer-egymillió ember írta alá a kötelező betelepítési kvóta elleni aláírásgyűjtési ívet – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda kommunikációért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában. Az aláírásgyűjtés folytatódik.

Tuzson Bence közölte, azért folytatják az aláírásgyűjtést, mert fontos, hogy a magyar kormány mögött fel tudjon sorakozni az egész ország, mivel a kabinet csak akkor tud hatékonyan fellépni a kvóta ellen, ha érzi az emberek támogatottságát.

Hozzátette: egy elosztási rendszer nem garantálná, hogy a schengeni rendszerben a különböző országokba elosztott emberek ne induljanak el újra eredeti célpontjuk felé.

A politikus ugyanakkor méltányolhatónak tartotta, hogy az Európai Unió pénzbeli segítséget nyújt Törökországnak a menekültekkel kapcsolatban. A segítségként nyújtott 3 milliárd euróhoz Magyarország 18 millió euróval (hatmilliárd forint) járul hozzá.

Ez a bevándorlási problémát azonban nem oldja meg, ez csak részmegoldás – mondta Tuzson Bence, hozzátéve: az a kérdés, hogyan tudják az unió határainál megállítani az emberáradatot.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libellle
@dodo571031: A kérdést már feltetted, hogy lessz-e még arra anyagi lehetöséged. Mert valamikor bukik orbán és akkor fognak kiderülni a hatalmas katasztrofák amiket elkövetett.Mert amikor megy vagy menekül visszi a kasszát!
dodo571031
Igen aláírtam mert inkább az én gyerekemet kell felnevelni mint egy ázsiai vagy afrikai emberét!!!
libellle
@dodo571031: A kérdést már feltetted, hogy lessz-e még arra anyagi lehetöséged. Mert valamikor bukik orbán és akkor fognak kiderülni a hatalmas katasztrofák amiket elkövetett.Mert amikor megy vagy menekül visszi a kasszát!
Desischado
@libellle: Ez így van, meg van már neki a menekülési útvonala, és a lopott vagyon, mi meg itt maradunk a bajban!
terlasz
@dodo571031: A te gyereked felnevelését nem a pár száz menekült veszélyeztet, ami ellen küzdesz, hanem a sajátjaink által kisemmizett ország nyomora.
kukac50
@dodo571031: Akkor biztosabban feltudnád nevelni a gyermekedet ha nem írtál volna alá.Minden Magyarnak olyan mértékű juttatás fizetés járna mint a betelepített migránsok havi unió által meghatározott összeg.ami 600 -700 vagy 800 euró havonta a minimálbér sem lehetne kevesebb.Ezért harcol Orbán a bevándorlók ellen,mert nem lenne lehetőségük lopni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.