Nem változik a nemzetbiztonsági törvény, miután a kormánypártok maguk is nemet mondtak a törvényalkotási bizottságban általuk még támogatott szövegre. Így nem csak a szerkesztőségekbe, de az elektronikus hírközlési és a postai szolgáltatókhoz se ültetik be a nemzetbiztonság embereit.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Mese mese mátka...a netszolgáltatólat kötelezték arra, hogy egy helyiséget tartsanak fenn a "szolgálat" céljaira, ahonnét aztán lehet nyomatni a Finfisher kormányzati kémprogramot a páciensek gépére !
Ott vannak a Magyar Postában - ez talán még érthető is - ott vannak minden kiemelet beruházású cégben, nem is ezekkel van probléma, hanem azokkal az ügyekkel, amikor ellenőrizhetőség nélkül, fűre-fára, de főleg ellenzékiekre alkalmazzák a megfigyeléseket, , lehallgatásokat, mert egy idióta törpepénisz félti a hatalmát !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.