Gyurácz Ferencről, a 2015-ös vasi irodalmi Prima-díj nyerteséről, közíróról, a közpénzből finanszírozott Vasi Szemle főszerkesztőjéről, a szombathelyi önkormányzat által támogatott közéleti hetilap publicistájának Facebook-oldalán szúrta ki a nyugat.hu, hogy halálbüntetést helyezett kilátásba az Európai Bizottság elnökének:

Vérbeli tökfejek képviselik az EU-t. Majd bolondok lesznek a törökök megvédeni Európát Európa helyett. A kedvezményeket természetesen elfogadják, élnek velük, de a migrációt eszük ágában sem lesz meggátolni. Hiszen ők is – 100 millió muzulmán! – az EU-ba törekszenek. Az ilyen Junckerek méltó megbüntetése érdekében kell majd visszaállítani a halálbüntetést. Mielőtt még a muszlim hódítók alkalmazzák – ellenünk.

Korábban Gyurácz a Bécsben látott muszlim nők kapcsán is írt már a "fekete gyomnövények vad, vegetatív burjánzásáról".

Halállal büntetné Junckert egy szombathelyi főszerkesztő

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@Mangu: Hagyomány őzövagy hagyományosan bunkó.
Talán apád rajztanár csak tuskón kívül nem tud mást rajzolni a cerkájával?
Freewolf
Jajj de sokan ezt gondolják az EU-ban. Merkel muttit se hagyjuk ki.
magyarbakancs
@Mangu: Jó fazekas volt apád ekkora köcsögöt csinált?
Papuska1
@Mirabilis: Ejnye már! Van országos príma díj, de van egy megyénként kiadott változata. Itt egy díjazott van, ez Vas megyében az idén Gyurácz Ferenc! Nézz jobban utána a dolgoknak!
Egyébként, ha a cikkben lévő linkre kattintasz több képet is látsz az átadásról. A Szombathelyi Nemzeti Színházban volt és a megyei príma díjat a helyi vállalkozói szövetség támogatja. A többi az előbb leírtak szerint!
Mangu
@eszegfu: Kórházi kiruccanás után késve egy gondolat. Ha ismered, tárgytalan, ha nem ajánlom, olvasd el és egy két dolgot másként is fogsz látni (velem kapcsolatban is). Bertold Brecht: A kétely dicsérete.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.