Eddig a miniszterelnök hozzátartózójának cége nem vehetett részt közbeszerzéseken. Most már részt vehet, ha az illető nem a miniszterelnökkel egy háztartásban él. A kormány egyetlen nap alatt nyomott át a parlamenten egy 58 oldalas törvénytervezetet. Hétfőn benyújtották, majd rendkívüli eljárásban kedden már el is fogadták. Ha ez nem lenne elég, az elfogadott szabályok a kihirdetésük másnapján életbe is lépnek, hiszen januártól alkalmazni akarják őket. Az egyes törvényeknek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal átalakításával, valamint a költségvetési tervezéssel és gazdálkodással kapcsolatos módosításáról címet viselő törvénycsomag első ránézésre olyan, mintha főleg a NAV-val foglalkozna, az igazság azonban az, hogy 30 törvény több száz pontját érinti a közbeszerzéstől a nyugdíjszabályokon át a korrupció elleni harcig. Egy elég fontos változást eszközöl például a közbeszerzésekről szóló törvényben. Ez a törvény eddig tiltotta, hogy a köztársasági elnök, a miniszterelnök, a...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A saját lábunkon ácsorgó rühelke érdekében))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@human: Joggal nevezhetjük lex Habonynak a vagyonosodás vizsgálatára vonatkozó változtatásokat és lex Tiborcznak a családtagok közbeszerzését korlátozó törvények módosítását.
Aki Én
Már látom, hogy holnap elköltözik a többi kistafírungozásra váró gyerek is otthonról. Soha nem lehet elég korán elkezdeni a közbeszerzések elhappolását. Egészen döbbenetes képet mutat ez az ország tolerancia szintjéről. Döbbenetes, hogy van még ember, aki nem látja mi folyik ebben az országban.
human
@Aki Én: Lázár fia már saját házban lakik. Koraérett a gyerek. Nemsokára szerintem közbeszerzésen is indul.
index.hu/belfold/2014/12/02/lazar_csaladi_osszefogassal_vett_budai_luxuslakast_fianak/
Aki Én
@human: Van miből válogatni. Fantasztikusan tehetséges emberek. A baj csak az, hogy tehetségüket nem az ország gyarapodására, hanem kizárólag saját maguk gyarapodására fordítják. Pedig a dolguk nem ez lenne.
hvg.hu/itthon/20150303_17_ignatlanja_van_Lazar_Janosnak
nemkati
Csak abban bízom, hogy ha ezt mi mindannyian látjuk, akkor ugyanígy tisztában van a kormány összes disznóságával minden ellenzéki párt is, akik minél előbb lesznek eltakarítani az ország éléről ezt a szemetet, és van elképzelésük, hogy lehet ezeket majd elszámoltatni és alaposan megbüntetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.