Magyarország tisztelettel és nagyrabecsüléssel közelít Iránhoz” - ezt mondta Teheránban Orbán Viktor, aki a teljes iráni vezetéssel találkozott. A népes delegáció élén érkező miniszterelnököt fogadta Ali Hamenei ajatolláh, Haszan Róháni elnök, majd Ali Akbar Rafszandzsáni, az Egyeztető Tanács elnöke is. A miniszterelnök kijelentette: a magyar nép jövevény Európában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Akkor ez a tetű is jövevény, bevándorló??!!
Toby
Azt a turulba b***ott hétszázát, most akkor minden jobboska harakirit követ el, mert nem igaz a több évezredes magyar árjaság ?
nyanya001
Igen, amennyiben mint mindig, most is önmagát azonosítja a néppel.
A Félázsiai gyüttment, már bevallotta egyszer.
"Amikor Brüsszelbe megyünk, nincsenek ott rokonaink. De amikor Kazahsztánba megyünk, akkor rokonokat, közeli embereket találunk. Furcsa ez az érzés nekünk." /Mondá vala a Félkegyelmű/

"Dr. Czeizel Endre neves genetikus A magyarság genetikája c. könyvében így ír a Semino-tanulmányból levonható következtetésekről: "A magyarférfiak 60%-a az EU-19-es - őskőkorszakbeli - ősapa leszármazottja. ...A magyar férfiak további 13,3%-a az EU-18, 11%-a az EU-7, és 8,9%-a az EU-4 ősapa utóda. Mindez azt jelentheti, hogy a jelenlegi magyar férfiak 93,3%-a négy ősapától ered, és 73,3%-a már az őskőkorszakban itt élt férfiak utódja."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.