Tarlós István szerint a budapestiek nem tudnak eleget az olimpiáról, így nem is tudnának felelős döntést hozni a kérdésben. Nem úgy, mint a politikusok, akik hatástanulmány nélkül is képesek voltak felelős döntést hozni az ügyben. Ha azt hiszi, hogy a nemzettel mindig és minden áron konzultálni akaró Fidesz konzultálna a budapestiekkel arról, hogy akarnak-e párezer milliárd forintból - a hatástanulmány a korábbi és a 2020-ig megrendezendő olimpiák költségei alapján 35 milliárd dollárral, tízezermilliárd forinttal számol - olimpiát rendezni, téved. Budapesten nem lesz népszavazás az olimpiáról. Azért nem, mert a fővárosi önkormányzat így döntött. Azért döntött így, mert - hogy Tarlós István főpolgármestert idézzem - a népszavazás pusztán politikai haszonszerzésre irányul, hiszen "a lakosságnak kevés az információja ahhoz, hogy felelősen döntsön ebben az ügyben". Abban az ügyben, amiben a parlamenti képviselők amúgy úgy döntöttek, hogy még nem is olvashatták az...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Tarlós logikájából kiindulva a 2018-as választás is elmaradhat, hisz az emberek alkalmatlanok rá, hogy megmondják kik vezessék tovább az országot. Majd a fidesz ezt is eldönti.
Másik részről miért budapesti lesz az olimpia? Mi vidékiek szintén fizetjük ennek az elcseszett országnak elkorrumpált NAV-jának számlájára az adónkat.
solidedge
A Fidesz a magyarokat hülye gyerekként kezeli. Ebben igazuk is van, mert ha nem lennének hülyék, már a Fidesz sem lenne hatalmon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.