A legfőbb ügyész Tóth Bertalan szocialista képviselő kérdésére válaszolva írta meg, hogy valaki hogy valaki kivette a lóvét a Quaestorból, majd eltüntette. Illetve ahogy ezt jogászul mondják: A rendelkezésre álló adatok alapján az azonban már tisztázást nyert, hogy az ügyben szereplő egyik terhelt a cégcsoporthoz befolyt vagyonból hosszabb időn keresztül, több részletben, nagy összegű készpénzt tulajdonított el, mellyel kapcsolatban vagyon elleni bűncselekmény megalapozott gyanújának a közlésére is sor került . A Quaestor cégcsoportból bűncselekmény révén kivont vagyon felkutatása változatlanul folyamatban van, ennek keretében a más államok hatóságaihoz intézett megkeresések révén az esetlegesen külföldre juttatott vagyon felkutatása és kényszerintézkedés alá vonás a érdekében az eljáró hatóságok a szükséges intézkedéseket megteszik.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Akkor most rosáljak, hogy ezt a kígyótekintetű kimondta, MIT TETTÉL AZ ÜGY FELDERÍTÉSÉRT, MEGMONDOM SEMMIT, CSUPÁN A NYOMOKAT IGYEKSZEL ELTÜNTETNI!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Erre mondják nesze semmi fogd meg jól.
papa.49
@zöldszem: Tudja ő azt pontosan, de csak a nyomok eltakarítására van felhatalmazása!!!
justhpeter
Két választás van ebben: Polt Pot vagy ennyire hülye, vagy ennyire aljas. Szerintem az ország szempontjából tök mindegy.
human
@justhpeter: Tuti, hogy nem hülye. Marad a másik eset.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.