A párizsi terrortámadások egyik főszervezője járt a budapesti Keleti pályaudvarnál és ott csapatot toborzott azokból, akik megtagadták a regisztrációt és velük távozott az országból – közölte Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Lázár szerint a Keletinél toborzott a párizsi terrorista

 A miniszter tájékoztatása szerint ez az információ a krízis idején nem állt a titkosszolgálatok rendelkezésére, később kaptak hírt a partnerszolgálatoktól.

Lázár János aggályosnak és veszélyesnek ítélte, hogy mintegy 230 ezer ember ment át az országon ellenőrzés nélkül.

A belga RTL televízió internetes oldalán szerdán azt írta, hogy Magyarországon találkozhatott Salah Abdeslam, a múlt havi párizsi terrortámadások egyik szervezője és résztvevője két, Szíriából visszatérő férfival, akik öngyilkos merénylőként később felrobbantották magukat a merényletsorozatban.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Toby: Lézer ezt a storyt belga RTL-ből álmodta meg, amely TALÁLKOZHATOTT-at írt.
De ez a feltételezés napvilágot látott már Görögország, Olaszország esetében is, hogy Salah Abdeslam ott találkozott két társával.
Ott miért nincsenek Lézerhez hasonló meseírók?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Komolyan nem tudom, sírjak-e vagy nevessek. Ha tudták, hogy itt vannak terroristák, meg azt is, hogy szervezkedtek, miért nem fogták el őket? A belgák feltételesen írtak erről, ő már kész tényként mondja. S hogy van képe azt mondani, hogy 230 ezer embert ment át az országon regisztráció nélkül. Mégis, kinek kellett volna regisztrálni. Egyébként sem tudom, honnan van ez a szám, amikor számolatlanul toloncolták fel őket vonatokra, buszokra, csakhogy minél hamarabb elhagyják az országot. Akkor ezek szerint ugyancsak benne van a kezük a párizsi merényletben? Ez az, amikor valaki a saját seggét rugdossa. Egy komolytalan, néphülyítő bagázs.
justhpeter
Ez a Jani tud valamit. Kár, hogy amiket tud, az csupa haszontalanság.
nezelodo
@Papuska1: Írhatnál a keleti végeken és a Dél-alföldön tanyázó szavazógépnek vásárolt "migránsok" elhallgatott rendőrségi ügyeiről is, az nagyságrendekkel nagyobb szám, mint a tündérországot választó muszlimok bűncselekményei.
Említesz valami tojatóház jövedelmet. Ez volt az önk. telkeinek felvásárlása, egyesítése és sokszoros áron való eladása a multiknak a Rapcsák érában?
Aki Én
@Papuska1: A helyzet az, hogy pont a magadfajtának játsszák ezt a darabot. Hálás, jó közönség vagy. Gondolom te csodálkozni sem fogsz, mikor jönnek a megszorítások, meghiúsult munkahely teremtések, amiket a bevándorlással fognak magyarázni. A TEK-be máris belelehet tolni újabb milliókat erre hivatkozva.
Azt még megkérdezném, hogy ha a látványműsor kedvéért összegyűjtötték és parkoltatták a tömeget a keletiben (akik egyébként, hogy is kerülhettek oda regisztráció nélkül, a határtól 200km-re?), akkor ezért ki is a felelős?
Papuska1
Gondolom az iróniát talán volt aki kiérezte. Nem tudok tojatóról az is az irónia része. Az emberek pedig a németek leghatározottabb felszólítására jöttek regisztrálatlanul, és mivel nem volt akkor még előttük védhető technikai akadály. A titkosszolgálat nem volt felkészülve, ha jól értettem Lázár szavait, most is elemzik az akkor készült felvételeket, onnan jönnek elő például új információk, és végül vigasztalásul a németeknek fogalmuk sincs, hogy pontosan hány migráns érkezett, hisz ott sem hagyták mind regisztrálni magukat, és a német belügyminiszter nyilatkozata alapján több, mint százezer olyan arab ember van ma Németországban, akiről nem tudják, hogy ki Ő és éppen hol tartózkodik. Ehhez képest mi jobbak vagyunk, hisz nálunk ilyen már tudtunkkal nincs az országban.
bakegya
A dunai árhullám átvonulásakor két lábbal dagonyázott teknőskénk a sintérrel együtt Visegrádnál-a menekülők áradadatára sehol se volt kíváncsi-elő se dugta a pofazacskóját a vackából-SENKI SEM TUDTA HOVA HÚZTA BE A FALKÁVAL EGYÜTT A BELÉT ORSZÁGUNK KURMÁNYZÓ MINISZTERELNÖKE-ja,hogy a TEK már akkor tájékoztatva volt a terrorista veszélyről???-akkor ki is múlsztott???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.