Zárt tárgyaláson fognak ítéletet hozni másodfokon annak a 49 éves pécsi férfinak az ügyében, aki szomszédja mindkét kislányát megerőszakolta. Első fokon 12 év fegyházat kapott az egyébként büntetlen előéletű tettes – írta meg a Blikk.

Még 2014. szeptemberében történt, hogy az egyedül élő P. Z. lakásában együtt kártyázott a szomszédjai 7 éves kislányával, aki korábban rendszeresen átjárt hozzá játszani. Ekkor ő egyszer csak levetkőztette a gyereket, majd megerőszakolta. Az erőszak közben lépett be a vádlott házának szobájába az áldozat nővére, egy 9 éves lány. A férfi őt is levetkőztette és ugyancsak erőszak alkalmazásával őt is szexuális cselekményre, illetve annak eltűrésére kényszerítette. 

A bűntény másnapján a 7 éves kislány ismét átment P. Z.-hez, ahol a férfi megint levetkőztette, és szexuális cselekmény eltűrésére kényszerítette. Ám aznap az apa is átment a szomszédba, hogy haza vigye a gyerekét, ekkor látta, hogy a ruhátlan férfit, hogy mit művel. Az apa azonnal feljelentést tett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.