Egyre érdekesebb dolgokat keresnek és találnak a hatóságok Galambos Lajos, alias Lagzi Lajcsi birtokán.

Miként a Propeller is beszámolt róla, a római kőtáblákat kereső rendőrség után a NAV munkatársai is kiszálltak a zenész birtokára, hogy megvizsgáljanak egy privát benzinkutat. A Bors úgy tudja, a benzinkút mellett egy attól teljesen különálló olajtartály is előkerült a föld alól.

A hatóságok a helyszínen nem tudták megállapítani sem a tartály méretét, sem azt, milyen ásványolaj-származék van benne. Ezért mintát vettek, több liter folyadékot vittek el. Az nyilvánvalóvá vált már a helyszínen is, hogy a tartály nincs összeköttetésben Lajcsi benzinkútjával. A gyanú szerint fáradtolajat tartalmazott, és évek óta állhatott ott érintetlenül. A hivatalos vizsgálat eredménye tisztázhatja majd Lajcsit.

- mondta egy informátor.

Egy másik helybeli szerint is tiszta az olajtartály, mely feltehetően abból az időből származik, amikor még egy téesz működött a területen, Lajcsiék nem használták. Úgy hírlik, a benzinkút plombái, az üzemanyag, a számlák tisztázzák Lajcsit a benzinkutas gyanú alól is.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Nem jobb lenne előbb tisztázni a dolgokat, és utána tájékoztatni ennek az anonimnak a sajtót? Mindenféle mocskot összehordanak, azután kiderül, hogy semmi köze hozzá. Jobban tennék, ha végre - legalább - házi őrizetbe tennék, hogy a családjával lehessen karácsonykor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.