A Demokratikus Koalíció (DK) úgy véli, hogy szánalmasan erőlködik a Fidesz az Altusszal kapcsolatban.

Az ellenzéki párt az MTI-hez kedden eljuttatott közleményével arra reagált, hogy Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő sajtótájékoztatóján újabb ellenzéki korrupciós botránynak nevezte, hogy Gyurcsány Ferenc cége, az Altus Zrt. ismét elnyert egy európai uniós megbízást. Deutsch Tamás kijelentette, hogy az ügyben lépnie kell az Európai Csalás Elleni Hivatalnak (OLAF).

A DK úgy fogalmazott, hogy miközben egy ország döbben meg és háborodik fel az Orbán-rezsim mindennapos korrupciós botrányain, "a beléptetőkapukkal soha el nem számoló" Deutsch Tamás próbál számon kérni egy magyar céget, amelynek szakmai munkáját elismeri az Európai Bizottság.

Az ellenzéki párt szerint Magyarország büszke lehet az Altusra, arra a vállalkozásra, amely magyarokból álló nemzetközi hírű csapatával számos európai országban szerzett hírnevet, és egy nemzetközi konzorcium vezetőjeként nyert nyilvános és az Európai Bizottság szerint is megkérdőjelezhetetlen tisztaságú pályázatot.

Hiába "hisztizett és fenyegetett" a Fidesz, Brüsszel számára az Altus megbízható, szakmailag felkészült és erkölcsileg feddhetetlen partner – írták, hozzátéve: úgy nyertek, hogy azt a Fidesszel szövetséges néppárti többség sem kérdőjelezte meg.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Most, hogy Lengyelországban más szelek kezdtek fújdogálni, az Eu rájuk uszítja a mi Ferinket, hátha talál valami fogást rajtuk.
Lehet, hogy a magyarok kis időre hanyagolva lesznek??
Eriksson
A DK miért foglalkozik az Altus cégügyeivel? Csak nem érdekelt?
hetöndöe
Csapj a szemük közé a fitymaszos barmoknak Fletó!Hadd ritkuljon a cinikus mosolyuk egy kicsit.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.