Rétvári Bence államtitkár szerint – aki 35 éves budapesti KDNP-s lévén szegényeket eddig feltehetően csak grafikonon látott –, "óriási mértékben" csökkent a szegénység. Úgy tudja, hatszázezer szegény és/vagy kirekesztett – hopp – eltűnt.

De nem úgy eltűnt, hanem egyenesen a középosztályba ugrottak fel.

"Az egyik legfontosabb szám az a szegénység és társadalmi kirekesztődés kockázatának kitettek számának óriási mértékű csökkenése, ez két év alatt már egy hatszázezres számot jelent. Ez nagyon nagy és nagyon fontos szám. Hatszázezer emberrel több van biztonságban, a biztos középosztályba tartozóan, hiszen ők nincsenek már kitéve a lecsúszás veszélyének, hanem véglegesen, az elmúlt két évben úgy tűnik, hogy véglegesen sikerült felzárkózniuk, és immár a középosztályban vannak. Annak ugyan az alsóbb felében, de ők már a középosztály biztos rétegét szélesítik ezáltal."

Az EMMI államtitkára ezt egy mai konferencián mondta, ami nem a legjobb szó ide, mert inkább hazudta, ugyanis még a KSH is máshogy tudja.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nálad se a szomszéd a hülye kisbence))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
35 éves és KDMP-s van ilyen párt az országgyűlésben, világosítsatok fel, mert én ilyen pártról nem tudok mármint amelyik nyert volna anno és bekerült volna fent nevezett gyűlésbe! Országgyűlés? Ja olyan is volt.
eugen4402
@mariaberta: Nem tudok szabadulni a fixa ideámtól: a hit hegyeket mozgat, és akik mindenből ki vannak semmizve, úgy érzik, már csak a hitük maradt.
Biztos olvastál (hallottál) olyan véleményeket, hogy "igaz, hogy nagyképűek, igaz, hogy lopnak, de ezek legalább megvédenek minket". Erre kell a folyton megújuló ellenségkép, hogy a média szemléltethesse, lám itt látható a Gonosz személyesen, de semmi ok a pánikra, mert a Fidesz-kormány megvéd titeket, ha jók lesztek (és ránk szavaztok)!!! Lehet, hogy tévedek, de észérvekkel nem lehet indokolni a kérdésedet...
prime777
A hívők ezt is benyelik.
Hajrá Magyarország,hajrá magyarok!
Világbajnokok vagyunk minden téren ezen a planétán!
mariaberta
Igen, és nagymértékben megvédenek minket a "magán "-és egyéb - nyugdíjtól.. Azért emelik ilyen magasan a jövő évi nyugdíjakat 1.6 %-kal, nehogy elszaladjon a nyugdíjasokkal a ló mert ha így lenne, mindjárt több lenne a havi bevételük, mint az országgyűlési képviselőkké.
És persze szegények nem bírnák ki azt a nehéz, megerőltető munkát, mint ők, mert nem bírná a seggük azt a sok ülést.
mariaberta
@eugen4402: A fenti válaszom elsősorban Neked szólt.
papa.49
Kisbence!!! Ha valóban keresztény lennél, (amit nem hiszek) most rögtön indulnál segíteni ennek a 3 árva gyermeknek, de TE CSAK POFÁZOL, TI CSAK POFÁZTOK, AZT ELLOPTÁTOK AMIT AZ ISZAP KÁROSULTAKNAK ADTUNK ÖSSZE, szemét tolvaj banda!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.