Az Orbán-rendszer olyan mélyen beleivódott Magyarország szervezetébe, hogy onnan egy közös katartikus élmény nélkül nem nagyon fog véglegesen eltűnni. Hiába venné át a hatalmat 2018-ban bárki, akár illedelmesen és demokratikus módon, az enyhén bukott elnök, az emberei segítségével tökéletesen irányítása alatt tartana mindent és mindenkit. Türelmetlenül kivárná, amíg a szerencsétlen sorsú kiválasztott egy kicsit helyrepofozná a jelenlegi élcsapat által leamortizált országot. Közben lazítana egy kicsit és virgonc ellenzékiként látványos tiltakozásokat és demonstrációkat szervezne, majd amikor az ország ismét visszaállna nagyjából alapállapotba, ő megint nekilátna megmenteni a hazát. A jelenlegi viszonyokat elnézve a hatalom tetszés szerinti visszavétele nem jelentene számára komoly problémát. Nagyon szép kormánybuktató arzenált felhalmozott magának az utóbbi időben, amit bármikor kénye-kedve szerint bevethet. Gátlásokról pedig az ő esetében dőreség lenne beszélni.

Forrás: nemgogol.blog.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
ééés,nem tudom azt mondani hogy nincs igazság benne...
Aki Én
Szomorú igazságokat szedett össze, de tetszik az írás.
Szókrakész
Pont azért van hatalmon és tesz, tehet amit akar, mert a nyugat nem akarja megbuktatni.
Kár az erőlködésért.

De ha majd hullócsillaggá válik, akkor lesz itt olyan fejetlenség a fideszen belül, hogy sorra fogják egymást bemószerolni az "ifjú" pártemberkék.
A vagyonmentés fog itt mindenkit lebuktatni, mert lesz olyan kapkodás, bakicunami, hogy saját magukat fogják elárulni és ezzel megmutatni hogy milyen mély a fidesz korrupció(rabbit hole).

Igaz az emberek is rásegíthetnének azzal, hogy most a piros tablettát vegyék be az eddig megszokott kék helyett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.