Amelynek az elnöke nem más, mint Szász Jenő. Szász Jenőnek, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnökének a kislánya jár abba az osztályba a székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnáziumban, melynek tantermét felújították. A beruházásra az Orbán-kormány által 2012-ben létrehozott szervezet adott pénzt. A gimnázium igazgatója az Udvarhelyi Híradónak megerősítette, hogy Szász gyereke tanul az osztályban, de azt mondta, felesleges ilyen párhuzamokat vonni, mert egy osztályt újítottak fel, a felszereléseket négy éven keresztül használhatják a diákok. Az átadón Szász Jenő is részt vett. Elmondta: amellett, hogy korszerű eszközökkel rendezték be a termet, a könyvtárellátó jóvoltából magyarországi ötödikes tankönyveket is kaptak a gyerekek. A Nemzetstratégiai Kutatóintézet egyébként 1,2 milliárd forintnyi közpénzből gazdálkodik, de előfordult, hogy a tevékenységükről érdeklődő újságírót azzal szerelték le, hogy Szász Jenő csak a tévében szeretne nyilatkozni, internetes hírportálnak nem.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Északi
"A gimnázium igazgatója megerősítette, hogy Szász gyereke tanul az osztályban, de azt mondta, felesleges ilyen párhuzamokat vonni, mert egy osztályt újítottak fel, a felszereléseket négy éven keresztül használhatják a diákok"... mindez csak véletlen műve:d

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.