Bár már – nagyjából – meghatározott munkakörökre kerestek a startupok embereket , a RoadRun-R inkubátorház által szervezett, első, kifejezetten menedzsment startup állásbörzére, minden asztalnál a kínált pozíció is rugalmasan változott. Hiszen a startup működésmódra jellemző gyorsasággal változik a munkakör is. Létrejöttek ígéretes találkozások, és – remélhetőleg – a beszélgetések folytatódnak a rendezvény után is. A csapatok fontosságáról, a startup menedzsment feladatairól beszélgettünk fiatal vállalkozókkal, szervezőkkel, és egy neves HR-vezetővel, aki maga is startupperré vált.

Forrás: hrportal.hu
Feltöltő: hrportal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Orbanisztanban igy megyen ez... Eloszor megvesszuk a kabathoz a gombot... Legfeljebb, ha nem talalunk megfelelo anyagot a kabathoz, eldobjuk a gombokat...

Aztan persze nem tanulunk a hibankbol, es legkozelebb megint a gombvasarlassal kezdjuk az uzletalapitast...

Hulyek... Eloszor egy uberolhatatlan arucikket kell csinalnunk (vagy egy utanozhatatlan szellemi termeket ), aztan erre kell egy kivalo nemzetkozi szintu gyartot keresni, aki kepes akar nagyszagrendekkel is megnovelni a kapacitasat, ha belendul a piac, es eloszor a neten meghirdetni, majd - a gyartas elkezdesevel - egy klassz bemutatoteremben bemutatni es eladni a portekat. Nem eladot kell keresni, hulyegyerekek, hanem kivalo reklamszakembereket, akik a gyartas elkezdesevel egyutt a piacon is meghirdetik a termekuket. Ma mar minden ember ELOSZOR a netre megy, meg a legkozelebbi boltok listajat is onnan szerzik be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.