Három fiatal férfi december 6-án kora délután, miután felszállt a 99-es buszra Kispesten, inzultálni kezdte az utasokat. Amikor az egyik, buszon utazó férfi rájuk szólt, sarokba szorították, bántalmazták, majd késsel megfenyegették. A férfi ezután leszállt a buszról, de a három randalírozó követte, ezért leszaladt a metróaluljáróba, ahol eldobta a táskáját és elmenekült. B. Gábor és társai az eldobott táskával távoztak az aluljáróból.

Nem sokáig örülhettek a zsákmánynak, a rendőröknek ugyanis még aznap este sikerült elfogniuk a csapat két tagját, a harmadik férfit azonban még nem tudták azonosítani, őt még keresik. Az ügyben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a BRFK XIX. kerületi kapitánysága – írja a Police.hu.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az ,,etnikum,, megint kimutatta a foga fehérjét, fosőr hol van az ígért rend???
kerekkocka
@papa.49: Meg állt az órája szegény ragyának, így még nem telt le a két hét :(
nemjoezigy
A fideSS ígéretei így valósultak meg. SEHOGY!
Csak ezt mikor veszik észre a kormány táborában. Ennyire hülyék nem lehetnek még azok sem!
De lehetnek!
Lásd a vezéreket: Ma reggel hallom a rádióban balog vigyoribólogató emmiminisztertől, hogy mindenki lépett egyet előre az idén!
Hova előre? Kik?
1. ti a politikusok és gazdagok már előrébb nem tudtok lépni. Anyagilag az a csúcs ahol vagytok. A többi már a harácsolás, az élvezhetetlen pénzmennyiség gyűjtése!
Ezt én már nem hívom előre lépésnek.
2. A másik véglet a hajléktalanok, munkanélküliek, analfabéták. A balog süket, hazug dumája után volt a hírekben, hogy a leszakadóknál, azok közül is a fiatalok közt romlottak az állapotok.

Tehát HAZUDNAK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.