A Magyar Narancs megtudta, hogy a Mészáros és Mészáros Kft egy, még húsz évig használhatatlan bányaterületet vett meg az Orbán Viktor édesapjának érdekeltségébe tartozó Nehéz Kő Kft-től.

Eddig csak gyanúként fogalmazódott meg, hogy a közbeszerzéseken milliárdokkal kitömött Mészáros Lőrinc valójában Orbán Viktor strómanja. Ma lelepleződött az orbáni bűnszövetkezet: konkrét információ van arról, hogy Mészáros Lőrinc az Orbán-családtól vásárolt meg egy használhatatlan, kibelezett bányatelepet – írja közleményében Varju László, a DK alelnöke.

A politikus szerint a felcsúti polgármester nyilvánvalóan rosszul járt az üzlettel, ellenben jól járt a miniszterelnök családja.

Mészáros Lőrinc pénzeli az Orbán-családot?

Mészáros Lőrinc mondta azt a közelmúltban, hogy a milliárdos gazdagodáshoz – ahogy ő mondja a “sikerhez” – nem elég a szerencse, más tényezők is kellenek, mint például a miniszterelnök barátsága. Ma kiderült, a pénzzel járó barátságot Mészáros Lőrinc pénzzel viszonozza Orbán családjának, abból a pénzből, amit Orbán barátságának a jóvoltából szerezhetett meg a magyar és az európai adófizetőktől.

A Demokratikus Koalíció szerint a mai nap az Orbán-kormány 5 éve tartó korrupciós botránysorozatának legfeketébb napja. A DK szerint elfogadhatatlan, hogy Mészáros Lőrincen keresztül közpénz juthatott Orbán Viktor családjának. A DK szerint ma mindenki számára kézzelfoghatóvá vált, hogy a miniszterelnöknek személyes anyagi érdeke fűződik a kormányzati korrupcióhoz. – áll a közleményben.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Kinek volt egy csöppnyi kétsége is affelől hogy a csuti gázbúvár pénzeli a viktor szopkint és családját!!!A gázbúvár mindent felvásárol nekik! cserébe ő is kap részesedést amiért kezeli a viktor szopkin pénzét!!!Így a gecit nem lehet rajtakapni a konkrét lopáson!!!
Ismerek a környezetemben egy két gázszerelőt de érdekes módon egyik sem milliárdos ,pedig reggeltől mikulásig dolgozik!!! Igaz hogy nem köpködnek szotyit a szopkinnal!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Régi szép idők, mikor még arról folyt a vita, hogy Horn Gyula miből építette a házát...nagyot változott mára a nagyságrend.
agnes200
@Macskaszem: A fidesz tette erre a szintre a lopást. Nagyságrendet ugrottak minden korábbi politikusgárdához képest. És azok talán még szégyellték magukat, ha közpénzt tulajdonítottak el, ezek meg a képünkbe vigyorognak hozzá. A lopás az életformájuk.

Továbbá a korábbi gárdák - szerintem - az ország érdekeit is szem előtt tartották, csak mellékesen előnyökhöz juttaták magukat. Ezek viszont azért akarják a hatalmat, hogy lopjanak, és a kormányzás, mint hókusz-pókuszolás csak valamiféle fedő-tevékenység nekik.
papa.49
@agnes200: Valahogy úgy ahogy mondod, a régiek, csak megcsinálták az M7 egy, egy szakaszát, igaz közben számtalan kocsibejáró, bekötőút is elkészült abból az anyagból, azokkal az építőkkel, de a maiak, már utat nem is építenek, csak a bekötőutat))))))))
tulipan
@levarosbukta: Avagy, addig hagyjuk működni, a DAGADÉKOKAT éS SLEPPJÜKET, mig természetes halállal KIMÚLNAK! :(
Borsodi
@tulipan: Sok Magyar elveszti addig a házát munkahelyét családját,ha arra várunk.
evacica
Mi az visszavett valamit Lőrinc baráttól az Orbán klán? Senki sem hiszi, hogy az a hatalmas vagyon ezé a középszerű gátszerelőé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.