A Magyar Narancs megtudta, hogy a Mészáros és Mészáros Kft egy, még húsz évig használhatatlan bányaterületet vett meg az Orbán Viktor édesapjának érdekeltségébe tartozó Nehéz Kő Kft-től.

Eddig csak gyanúként fogalmazódott meg, hogy a közbeszerzéseken milliárdokkal kitömött Mészáros Lőrinc valójában Orbán Viktor strómanja. Ma lelepleződött az orbáni bűnszövetkezet: konkrét információ van arról, hogy Mészáros Lőrinc az Orbán-családtól vásárolt meg egy használhatatlan, kibelezett bányatelepet – írja közleményében Varju László, a DK alelnöke.

A politikus szerint a felcsúti polgármester nyilvánvalóan rosszul járt az üzlettel, ellenben jól járt a miniszterelnök családja.

Mészáros Lőrinc pénzeli az Orbán-családot?

Mészáros Lőrinc mondta azt a közelmúltban, hogy a milliárdos gazdagodáshoz – ahogy ő mondja a “sikerhez” – nem elég a szerencse, más tényezők is kellenek, mint például a miniszterelnök barátsága. Ma kiderült, a pénzzel járó barátságot Mészáros Lőrinc pénzzel viszonozza Orbán családjának, abból a pénzből, amit Orbán barátságának a jóvoltából szerezhetett meg a magyar és az európai adófizetőktől.

A Demokratikus Koalíció szerint a mai nap az Orbán-kormány 5 éve tartó korrupciós botránysorozatának legfeketébb napja. A DK szerint elfogadhatatlan, hogy Mészáros Lőrincen keresztül közpénz juthatott Orbán Viktor családjának. A DK szerint ma mindenki számára kézzelfoghatóvá vált, hogy a miniszterelnöknek személyes anyagi érdeke fűződik a kormányzati korrupcióhoz. – áll a közleményben.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Kinek volt egy csöppnyi kétsége is affelől hogy a csuti gázbúvár pénzeli a viktor szopkint és családját!!!A gázbúvár mindent felvásárol nekik! cserébe ő is kap részesedést amiért kezeli a viktor szopkin pénzét!!!Így a gecit nem lehet rajtakapni a konkrét lopáson!!!
Ismerek a környezetemben egy két gázszerelőt de érdekes módon egyik sem milliárdos ,pedig reggeltől mikulásig dolgozik!!! Igaz hogy nem köpködnek szotyit a szopkinnal!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ThAdam
Online Népszavazás alapján:
Egyet értene-e Ön egy pártoktól független korrupcióellenes ügyészség felállításával?
Igen egyetértek: 100%
Nem értek egyet: 0%

Mindenki véleménye számít!
www.facebook.com/onlinenepszavazas
papa.49
Ez eddig se volt titok, csak a fütyiszek nem látják!!!
Hellcat
Lehet tapsikolni fidesznyikek...most járjon a szátok!
dr. prédikátor
Kinek volt egy csöppnyi kétsége is affelől hogy a csuti gázbúvár pénzeli a viktor szopkint és családját!!!A gázbúvár mindent felvásárol nekik! cserébe ő is kap részesedést amiért kezeli a viktor szopkin pénzét!!!Így a gecit nem lehet rajtakapni a konkrét lopáson!!!
Ismerek a környezetemben egy két gázszerelőt de érdekes módon egyik sem milliárdos ,pedig reggeltől mikulásig dolgozik!!! Igaz hogy nem köpködnek szotyit a szopkinnal!!!
papa.49
Ezt a ,,hithű(lye) fityiszek még véletlenül se hiszik el))))))))))))
keresztapa
Becsületes munkáért , becsületes bér jár, becstelen embernek, becstelen munkabér a fizetsége, kinek fáj a munkaadó nyilvánosságra jutása, csak a szálka keresőknek és a "C"- eseknek azokkal meg tele van a köz! Nincs idejük sajátos munkájuk (semmitevésük) kibeszélésére! Európa tragédiája az ha Orbán jól keres? Ha a FIDESZ a politika éllovasa, vagy legyen vakond mint néhány ellenzék csak titulált 5-6 fős pártnak nevezett ideológiai szökevény!
Toby
Miután Simicska, a családi pénztáros "felmondott", kellett valaki más a házi pénztár töméséhez !
Remélem senki nem gondolta komolyan, higy amíg orbánc - a geci ! - milliárdosokat és milliomosokat csinál maga körül, addig neki, a szemét, mocskos trógernek, egy fillér nem pottyan be !
Akasztófavirágok !
RonaGyuri
Ugyan már hisz nem is laknak együtt a papával! =))
wagabund
@Toby:..."Miután Simicska, a családi pénztáros "felmondott", kellett valaki más"...
ez jóóó. ez a nap mondata..

:-)
keresztapa
"Rendhagyó hanukaünnepséget" rendez vasárnap délután a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) a székesfehérvári Bartók Béla téren, a Hóman Bálint-szobor tervezett helyén - jelentette be a Mazsihisz elnöke a szervezet csütörtöki sajtótájékoztatóján Budapesten.
nezelodo
Itt sincs semmi látnivaló, el lehet sétálni. Ha egy szelet használt WC papírt vesz meg ennyiért, ez a turbógázos, akkor is törvényes az üzlet, mert van az adásvételnek tárgya. Szóval itt is "jöttek az ügyvédek, elintézték, oszt jónapot". A nyáj meg boldogan bégessen, miközben a gazdi nyírja őket.
KERKA
Ez a régi bánya vásárlás csak egy piti üzlete Mészárosnak! Látszatra semmi haszna belőle, de ugyanakkor hozzájut olyan üzletekhez, amivel bőven megtérül ez a kis veszteség.
Itt már előre le van osztva a sok milliárd egymás között. Sőt, az Orbán gyerekeknek is.
justhpeter
A fideSS legutolsó szavazója meg nyomorog. Lehet, hogy abban bíznak egyszer hozzájuk is elér a gazdagság. Akkor hülyébbek, mint Kósa Lala meg Németh Szilárd együttvéve. Pedig az sem semmi.
Toby
@KERKA: Ugyanazt a játékos sémát játszották le, mint anno; amikor orbéncékhoz ömlött be a székházpénz és a tekervényes utakon utaztatott közpénz. ( Debreczeni J. : Az Orbán-család és a köhatalom viszonya c. munkája )
Szókrakész
Hogy ebből mekkora sírás-rívás lesz a végén.
De majd a bíróság előtt is így pacsizzanak le, amikor felolvassák az ellenük felhozott vádakat.
KERKA
@Toby: természetesen! nem kötnek ezek a szarháziak egymással rossz üzletet. Még azt is el tudom képzelni, hogy egy uniós támogatással helyrehozza a nem használt bányát, környezetvédelmileg. Figyelj, ha üzletről van szó a határ a csillagos ég.
Szókrakész
Mindig is tudtam, hogy az energiahordozókban hatalmas pénz van, de azt soha nem gondoltam, míg Orbán be nem bizonyította, hogy ezek megújuló pénzforrások.
Lásd olajbiznisz, gáz, villany.
Rossz pályát, szakmát választottam.
Lehettem volna gázszerelő, vagy LED villanyszerelő, de anno azt hittem, hogy a sajátlábhoz több kell.
Most akár sajátlábú kikötőm, gáz- és pénzcsapom, röfitelepem, ...lehetne.
bakegya
Ez a kör nyilvánvalóan a magyar közpént saját jobb életminőségének biztosítására használja fel a miniszterelnök révén.BŰNSZÖVETSÉGBEN MŰKÖDNEK ÉS TAROLNAK.
Ezek a zsiványok tudatos felkészültséggel akadályozták Magyarország GAZDASÁGI FEJLŐDÉSÉT ÉS SZOCIÁLIS JOBB-SZINVONALAS FELZÁRKÓZÁSÁT A FEJLETT ORSZÁGOK KÖZÖSSÉGÉBEN IS.(az EU-ból kizárásán lobbizik a orbán és maffiája,bármennyire is tagadja.A ÖSSZES TÖRVÉNYMÓDOSÍTÁSA EZT IGAZOLJA)
Butautáló
Úgy látom, a dolog kezdi kiverni a biztosítékot néhány Fideszesnél is! No nem a Ragacs meg az Emőke szintűeknél, csak a gondolkozásra képeseknél. Jól van ez így, de kevesen vannak és sohasem lesznek elegen!
Szókrakész
Viktor Wazze!
Azért egy még hosszú évekig kitermelhető kőbányát hagyjatok meg arra, hogy utána legyen hol ledolgoznotok a rengeteg kárt, amit okoztatok!
Fradigege
A gázszerelő a strómanja. Nála van viktórió vagyona. Ő kezeli a pénzét, így nincs összeférhetetlenség illetve elkerülhet minden támadást. Nem tapad piszkos pénz a kezéhez. Nem lehet megfogni. Majdha visszavonul, mindent bezsebel. Leoszt a gyerekeknek és élnek tovább. Nem lesz fogás rajtuk. Mind a ketten jól járnak. Tök átlátszó.
Szókrakész
@Fradigege: Ami nála van az csak sütipénz.
Az Orbán vagyont a pletykák 500 milliárdra saccolják..
fiwn
Ezt pénzmosásnak hívják - a világ nem a jobbik (nem jobb, de élhetőbb) felén.
És ezt bűnnek hívják.
4 milliót visz haza a főnök, és 80 ezret a dolgozó?

A Q anyátok, ti gecik!
levarosbukta
@Szókrakész: Á nem kerül bíróság elé, mert nemes egyszerűséggel elvágják a torkát. Nem lennék a Mészáros helyében az már tuti. Nem is tudom hogy tud ez nyugodtan aludni.
Szókrakész
@levarosbukta: Micsoda?
Simán megöngyilkolássza magát úgy, hogy hátulról 5x fejbe lövi magát és utána még a mellkasába állítja a motorosfűrészt, persze előtte levágva mindkét kezét.
levarosbukta
@Szókrakész: Pontosan erre gondoltam! Esetleg még befigyelhet a nyolcvanéves osztrák tata a mercédeszével, vagy nyolcnapontúlgyógyuló vakkomondor is.
Szókrakész
@levarosbukta: Aki utána nyomtalanul eltűnik, mégis tudják, hogy 80 éves osztrák?
Alzheimer Fauna
Nem, nem a Nagyon Gázos pénzeli a KisGé-klánt és vazallusait!

A pedagógusok dobták össze az járulékaikkal (a buták azt hiszik, hogy majd nyugdíjat fognak kapni) a kis Rima menyasszonytáncára valót, a szemesztereit pedig a közmunkások elcsalt bére fedezi. A polihisztor királyi vő anyagi jólétéről az EU polgárai gondoskodnak. A hajléktalanokra el nem költött pénz a Second Lady birtokaiban fial. Lázár luxushotelekben töltött pásztoróráit az ápolónők állják, amikor kifizetik a vacsorára szánt joghurtjuk áfáját. A KisGé terepasztalán sokasodó stadionokat a vállalkozások (persze csak az, amelyik boldogulni akar) patronálják. A parallaxis hibás Mongoloid Gyuri S a történészt játszó Mari (ők összeillő pár lehetnének, de amikor egy szerény bálon - az Operában - egymásra néztek, ezt egyik sem vette észre...) drága bolondériáit azok, akik azt hitték, hogy a Nyugdíjpénztári megtakarításuk Magán. Ebből a pénzből jutott Andy hobbijára is, így lehetett neki sok szép rulett asztala, gyémántkedvelő lelakott nője pedig a Rodeo Drive-on shoppingolhat. A kisparaszt Tónigyerek és széles léptű asszonya szerény otthonát - tudtukon kívül -, az ötödik kerületiek finanszírozták. Az egyik hűbéresük által elcsent pénzt a bankok adják össze. Az ORÖ-s Flóri urizálását az EU dotálja.
A Nagyon Gázos csak olyan "kézen-közön" or gazda.
Egyébként, őt is mi fizetjük.
De most megyek, és veszek egy csomag csokis nápolyit (+27% ÁFA, meg a többi rárakódó szirszar), mert olvastam, hogy Dunakeszi Kúlügyér Magua Péternek nincs rendes zakója. És viseletes zakóval ne égesse már az országot.
nezelodo
Alighanem a Lenci ezt az adásvételt még sokszor lemozizza a sitten. A bányaművelés befejezése után a törvény által előírva, rekultiválni kell a területet, a kezdetkor letermelt termőréteg visszaterítésével, és növényzettel való beültetésével. Ettől a nagyon drága művelettől szabadult meg a vén simlis, a visszaterítendő termőföld pedig Devecserben és Kolontáron, és a Marcal partján neveli a kövér füvet, mert eladták a vörös iszap ömlés kárrendezéséhez, állambácsinak számolatlanul igen jó pénzért. Azért furcsállom, hogy egy, máskor oly keményen törvénytisztelő bányakapitány sem mert szót emelni.
Szókrakész
" Orbán Viktor édesapjának érdekeltségébe tartozó Nehéz Kő Kft-től."

Repül a nehéz kő
Ki tudja hol áll meg
...
vadnarancs
Pompás ötlet Lőrinc barát! Lesz hol követ törnötök öreg napjaitokban! Ugye tudjátok, hogy ez is örökölhető?
Desischado
Ez kinek újdonság? kiváncsi lennék, hány strómanja van a vezírnek, és hány helyen van titkos számlája, és mennyi van azokon a számlákon! Egy masszív életfogytiglan már ezért is kijárna! De a köfejtés is nagyon tetszik!
Marcipán
Ha Orbán Viktor sem becsületes, akkor azért fogok Továbbra is rá voksolni, mert tök mindegy ki lenne ott. Ne reménykedjen senki, hogy elhiszem Ő jobb tudna lenni. Mert az képtelenség!
lampa laz
Kezdhet imátkozni lőre, mert ha elkezdi lefejteni róla a vagyont a csuti, -mert hát törvényt alkotott róla, hogy nevére veheti-, akkor hamarosan vissza kell markolnia a csőmetszőt a kezébe, hogy éhen ne dögöljön. Okos Simicskával meg merte tenni, akkor ezt a mezei egeret simán etapossa.
bakegya
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
kukac50
Orbánt el kell zavarni a picsába, mészáros jobban tud gondolkodni! Ő kell az ország élére!
Yoda69
Mészáros Lőrinc pénzeli az Orbán-családot?

Nem.
meszaroslorinc csak egy stroman. Egy lecsuszott gazszerelo, aki 5 eve meg evi 4 millios veszteseget termelt, mara meg az orszag 10 leggazdagabb embere kozott van.
A magyarazat egyszeru: orban neki nyomatja a magyar emberek kozpenzet, amit a stroman befektet, na es persze nagy mertekben visszjutattaja orbannak (mint most ezzel a banya szerzodessel), vagy megorzi.
Igy orban hivatalosan tiszta marad, persze a magyar ember nem hulye (kiveve nehany fideSSfant itt is) es atlat a szitan.
Ha egyszer ujra demokracia lesz itt, orban es maszaros egyutt fognak ulni eletfogytot.
Eriksson
Mészáros sokszor azt se tudja hol van amikor az érdekeltségeiről, bevételeiről kérdezik.
Világosan látszik, hogy fogalma sincs, hogy mi folyik a neve alatt.
Aki Én
@keresztapa: 16:38 Ezt most elmondanád úgy, hogy érthető legyen. Még azt sem tudom megállapítani, hogy mit akarsz mondani. Picit olyan érzésem van, mintha azt akarnád mondani sajátos stílusban, hogy megérdemli. Ugye tévedek?
Aki Én
@Yoda69: 10:23 Szerintem nincs e kis hazában olyan ember, akinek ez őszintén kérdés lenne. Az ilyen híreknél pontosan látszik, hogy ezek milyen kisstílű, primitív bűnözők. A baj az, hogy még mindig megtehetik. Ez a mi bűnünk. Mészáros kimondta kamera előtt, hogy az is kulcsa a sikernek, hogy a MINIszterelnök haverja. Egy ilyen kijelentésért egy normális országban azonnali kivizsgálások és felelősségre vonások indulnának. Ez egyértelmű beismerés. Nem akarom ezt a csőd széléről visszahúzott Mészárost bántani, de nézzük már meg milyen egyszerű, igazi bárgyú arc. Képes lenne ez önerőből idejutni? Hiszen a csőd szélén állt önerőből.
KERKA
@Alzheimer Fauna: 22.06 Ez egy tüneményes összefoglaló volt. 5* Gyere gyakrabban.
Yoda69
@Aki Én: Szerintem is csak a pontagyu fideSSnyikek hiszik, az olyanok mint izo, rugacs es tarsaik, hogy meszaros becsuletes uton gazdagodott meg 5 ev alatt.
A tragedia hogy ezek a piocak eloskodnek az orszag testen, es ecceruen keptelenseg levakarni oket, az emberi szethuzas miatt.
Aki Én
@Yoda69: 14:31 Némelyik említett idióta még látja is, de azt mondja ez mindig így volt. Azt nem tudom, akkor miért szidja az előző rendszert ha ez így rendben van?
bakegya
@papa.49: LÁTJÁK-élvezik,elősegítik zsíros állásokban ésbizottsági tagságokban.
Azt szemléltetik túlllicitálva a volt MSZMP MUNKATÁRSAK TÚLÉLŐINEK A TANÁCSÁRA-a soraikban-lásd a KÖVÉR köteles,Pozsgai,Orbán kőbányász...stb.stb
Sokkk lesz még a magyar társadalomnak ez a sok TETTESTÁRS(békamenet).
Yoda69
@Aki Én: Azert mert pontagyuak, logika es esz egy szal se.
Az MSZP-t megbuntettek a valasztoik a korrupcio miatt. A fideSSt dijazzak erte. Nos ez a kulonbseg a ket szavazo tabor kozott. Csak sajnos ezzel nem lehet valasztast nyerni, es elzavarni a diktatort.
JAJMÁR
@Alzheimer Fauna: Na, újra nekifutok, ez már jó lesz: 5*
Csúcs írást hoztál össze :)
Macskaszem
Régi szép idők, mikor még arról folyt a vita, hogy Horn Gyula miből építette a házát...nagyot változott mára a nagyságrend.
agnes200
@Macskaszem: A fidesz tette erre a szintre a lopást. Nagyságrendet ugrottak minden korábbi politikusgárdához képest. És azok talán még szégyellték magukat, ha közpénzt tulajdonítottak el, ezek meg a képünkbe vigyorognak hozzá. A lopás az életformájuk.

Továbbá a korábbi gárdák - szerintem - az ország érdekeit is szem előtt tartották, csak mellékesen előnyökhöz juttaták magukat. Ezek viszont azért akarják a hatalmat, hogy lopjanak, és a kormányzás, mint hókusz-pókuszolás csak valamiféle fedő-tevékenység nekik.
papa.49
@agnes200: Valahogy úgy ahogy mondod, a régiek, csak megcsinálták az M7 egy, egy szakaszát, igaz közben számtalan kocsibejáró, bekötőút is elkészült abból az anyagból, azokkal az építőkkel, de a maiak, már utat nem is építenek, csak a bekötőutat))))))))
tulipan
@levarosbukta: Avagy, addig hagyjuk működni, a DAGADÉKOKAT éS SLEPPJÜKET, mig természetes halállal KIMÚLNAK! :(
Borsodi
@tulipan: Sok Magyar elveszti addig a házát munkahelyét családját,ha arra várunk.
evacica
Mi az visszavett valamit Lőrinc baráttól az Orbán klán? Senki sem hiszi, hogy az a hatalmas vagyon ezé a középszerű gátszerelőé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.