Matolcsy György szerint a kormány kérésére kezdett bele a saját egyetemi oktatási programjaiba, hivatkozta az MTI a Magyar Időket. Hozzátette, hogy amit csinálnak, az szerinte törvényes.

Arra felvetésre, hogy állítólag visszavágyik az NGM-be, azt mondta, hogy "kétségkívül vonzódom a gazdaságpolitikához", ugyanakkor ez a felvetés nem igaz. Közölte: "aktuális előrejelzéseink szerint nem lesz még egyszer hétszázalékos alapkamat".

Matolcsy: "jó vétel" volt a luxusirodaház meg a sok festmény

Emellett elmondta még, hogy bár jegybank pénze közpénz, a festményvásárlásai "nem adófizetői pénzből mennek" hanem másból. Emellett foghatják most a fejüket az Eiffel Palace titkos, offshore eladói, hiszen a meghirdetett árnál másfél milliárd forinttal drágábban megvett luxusirodaház Matolcsy becslése szerint "jó befektetés volt" már "hat százalékkal többet ér, mint a vásárláskor."

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Persze jó vétel volt neked, de majd akkor is ezt mond mikor a nyakad tartja a segged súlyát)))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
A törvényt meg ők hozzák. Brutális pazarlás, Hülyének nézi a magyarokat sok kormánytag is, de ezekkel a vásárlásokkal igen irritálók.
papa.49
@zöldszem: tegnap 19:36. ra A jó kurva anyjukat...
silber13
@Peller Anikó: Gyakorold még a nevek helyes leírását, mert így több, mint muris!
lampa laz
@zöldszem: @papa.49: tegnap 19:36, nekem is ez az egyszerű, érthető, világos, közérthető kritika jutott eszembe...+ erről a bandzsa állatról is.
papa.49
@lampa laz: Ez nem a véletlen műve...
nezelodo
Ha eljön az idő és csak ennyiért vehetsz levegőt, na az lesz a jó vétel az eladónak, meg nekünk is. ha nem lesz rá lopott pénzed. Mi az, hogy nem az adófizetők pénze? Csak nem a mennyei bank finanszírozza a két méter hosszú latin tünetegyüttesed következményeit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.