Zuschlag János is azok között a rabok között volt, akiknek összesen negyedmilliárdos kártérítést ítélt meg az Emberi Jogok Európai Bírósága – tudta meg az Index. A lap úgy tudja,

Zuschlag Jánosnak 18500 eurót, azaz közel ötmillió forint kártérítést ítéltek meg.

Az egykori szocialista politikus is egyike annak a 43 magyar rabnak, akinek összesen 231 millió forintos kártérítést ítélt meg a bíróság.

Zuschlag 5 milliós kártérítést kap a rossz börtönviszonyok miatt

(fotó: Bors)

Zuschlag 1998 és 2004 között volt az MSZP parlamenti képviselője. 2011-ben azért ítélték letöltendő szabadságvesztésre, mert 2003-ban a társaival különböző fiatal baloldali szervezeteknek pályázatokon juttatott 72 millió forint közpénzt ellenőrizhetetlen módon költötték el.

A Magyar Helsinki Bizottság szerint immár több ezer eljárás van folyamatban  Magyarországgal szemben a rossz körülmények és a hazai jogorvoslat hiánya miatt.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Bevonul a MORE télire, nem kell otthon fűteni... S há ném káp pácáltot, perel a nem EU-s körülményekért szabadulása után!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Csak arra lennék kíváncsi ,,MUSZÁJ BÖRTÖNBE JUTNI, ÉN NEM HINNÉM, AKI MEG ODAKERÜL VISELJE EL AMIT MAGÁNAK FŐZÖTT, OSZT. JÓNAPOT!!!
Mobil123
@Horizont: Na ez már börtön!!! Ok veszek lottót :-D :-D
Mobil123
@Horizont: NA de most komolyan!! én azért szemet szemért fogat fogért!! Akár teszik valakinek akár nem . Egy gyilkost pl nem kéne kénylemben tartani.
Mobil123
@Horizont: De előtte kínzás !! hogy megtudja milyen is az !
Desischado
@Horizont: @Mobil123: A szivemből beszéltek! Amúgy meg a Delfint el kellene intézni valahogy orbánéknak! Hadd érezzék ott magukat minél jobban!
Tényleg Abszurdisztánban vagyunk, ahogy egy ilyen féreg mint cusi, milliókat kaphat! Ba...ca meg!
kukac50
Megtarthatja? Vagy annak kell oda adnia aki helyett ült?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.