A Fidesz szerint a Gyurcsány Ferenc tulajdonában álló Altus Zrt. újabb uniós megbízása nyílt beavatkozás a magyar belpolitikába, gátlástalan visszaélés a hatalommal. A párt Walter Deffaának, az Európai Bizottság Regionális és Várospolitikai Főigazgatósága vezetőjének nyilatkozatára reagált.

A politikus az Európai Bizottság, a Miniszterelnökség és a Transparency International Magyarország pénteki közös budapesti rendezvényén egyebek mellett azt mondta: a két szerződés esetében egy 11 tagú konzorcium bizonyult a gazdaságilag legelőnyösebb ajánlattevőnek. A szabályozás szerint nem zárható ki egy konzorcium amiatt, mert annak vezető tagja egy politikus tulajdonában áll, megszegték volna a szabályokat, ha nem így hirdettek volna nyertest – tette hozzá.

Nem úgy van az

A Fidesz-frakció ezzel szemben azt írta: egy Altus Zrt. vezette konzorcium a héten "újabb arcátlan megbízást" nyert az Európai Bizottságtól a korábbi másfél milliárdos megbízása után.

Brüsszel visszaél a hatalmával és "nyíltan tömi" egy volt miniszterelnök, egy mai napig aktív politikai szereplő zsebét és abból a politikus pártja, a Demokratikus Koalíció kasszáját

– olvasható a közleményben. Szerintük ez nemcsak korrupciógyanús, de felveti a tiltott pártfinanszírozás gyanúját, nyílt beavatkozás a magyar belpolitikába.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Fütyi-sz gecik !!! Ha ti nyernétek a megbizatást akkor is ilyen nagy pofátok lenne!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vadnarancs
Viktor értsd meg, mindent nem tudtok ellopni!
Toby
Nyöszörögjetek csak - szarházi korrupt trógerek !
Az uniós lé haweri leosztásával mi a helyzet -szarháziak !
eszegfu
Meg kell hagyni: ritka gusztustalanok! Az Ökotársat is vizsgálták össze-vissza... semmi...most "csak" abban szeretnének megegyezni Norvégiával, hogy az állam ossza el ezeket a pénzeket is!!!
Aki Én
Ez az ócska szöveg a szektának szól. Az uniótól kapott száz milliárdok lenyúlását ugyanakkor megtapsolják és éljenzik.
Hellcat
Arról beszéljetek inkább miért vette meg a gázszerelő a használhatatlan kőbányát a qrbánéktól.
lampa laz
@Hellcat: mert büntetlenűl így tud sok lenyúlt millát visszaadni adni ennek a "jóravaló" családnak, egy kicsit megmossák a pénzt. Elég sok üzletet le kell majd bonyolítani nekik ahhoz, hogy az összes vagyonka a nevükre kerüljön. A végén lőri gatya nélkül marad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.