Elébe szaladhatott az MTI nyelvcsapása Orbán Viktor cseh lapban közölt interjújának, ugyanis az interjú még meg sem jelent. Kérdés, hogy akkor a távirati iroda honnan szerezhette meg.

A kínos bakiról a távirati iroda adott ki visszavonást, amelyben azt írták, 

Tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy a 05.11 órakor kiadott, Orbán Viktor interjúja cseh napilapban: az európai politikából "kikerültek a józan ész megfontolásai" című anyagunkat visszavonjuk, mert az elkészült interjú nem jelent meg a lap szombati számában, valószínűleg a jövő szombatiban fog.

Emlékeztetjük tisztelt felhasználóinkat, hogy a visszavont anyag nem használható, arra semmilyen formában sem hivatkozhatnak.

Arra kérjük tehát olvasóinkat, felejtsék el, amit reggel itt olvastak; ha nem olvasták, most már eszükbe se jusson, különben megüthetjük a bokánkat!

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Csacska kerdes.. A vezir keptelen improvizalni, sosem volt az a riposztozo tipus... Valoszinu, hogy az a biztos, amit leirnak neki, es a kezebe adjak...
Mar reg elemrol mukodik, habony es finkelstein kezeben a piros gomb... Talan meg a gyogyszerei hatasa alatt felolvasni tud, oszt semmi mast se...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@izo: Mint emlitettem , nem erdekel, hogy mikor jelenik meg a cikke, az mar nem ugyanaz a cikk lesz, hanem erosen kozmetikazott, tehat CENZURAZOTT...

Te tekinthetnel neha fel a partbrossurakbol, akkor talan a valo vilagot is meglatnad magad korul...

Nem vagyok jobban orban-fobias, mint te Gyurcsany-fobias, igy kvittek vagyunk...
Desischado
Ennek a nyomoroncnak egy értelmes önálló mondat sem hagyja el a száját. Jól mondja Karma, mindent FELOLVAS. Szerintem is erősen meg lesz kozmetikázva a cikk. De így lebőgni a kormánycsicska tv-nek! Hehehe...!
karma1
@Desischado: Mint ahogy a narkos habony videot is megkozmetikaztak, de azt mar tul keson,... Hat van olyan, hogy a nyul viszi a Puskint...:o)))
pbalage
@izo: ha jövő szombaton kakiízt érzel a szádban, akkor remélem tudni fogod, hogy mi az oka.
GeoCravker
A választások előtt maga Semjén tűzött normatívát ki az import szavazókra:
endresy.blogspot.co.uk/2014/03/ketszazezer-fulkebe-megy.html

Orbán szerint tehát Semjén baloldali provokatőr...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.