Az a fideszes szemfényvesztés, hogy a Nyugat válságban van, súlyos áldozatokat fog követelni a magyar néptől, amelynek nagy részének - fogalmazzunk finoman - nincsen pontos képe arról, hogy mi tesz egy civilizációt sikeressé.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Felesleges volt az a sok leütés. ( na jó, nem, mert jó a cikk)
A lényeg ott van az utolsó sorokban:
"A magyarok könnyű szívvel azt hiszik, van királyi út a gazdagsághoz, konkrétan nem kell ehhez kapitalistává válnia egy ország gazdasági kultúrájának, és amit ez jelent: alapvetően erkölcsös társadalmat, átlátható államot, és a magántulajdont üzemeltetni. Azt hiszik, Felcsúton jött el újra a Megváltó. Nem az jött el. Egy politikai szélhámos jött el, amelyik, mint minden szélhámos, precízen tudja, mit szeretnének tőle hallani az áldozatai."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
Különös egy haldokló ez a Nyugat... Mióta létezik, azóta hanyatlik egyfolytában, pedig annyi baj, annyi csapás éri, szinte csoda, hogy még most is az élők sorába sorolják... A bajok közül csak egy, hogy mi magyarok is rendszeresen odajárunk. Hozzájuk! Kezdetben kalandozni (elraboltak ezt-azt őseink), később ifjainkat küldtük az ő egyetemeikre tanulni, a XX. századtól kezdve pedig az ő munkahelyeiket foglaljuk el mi magyarok. Tíz- és százezerszám. Mégegyszer mondom: magyarok mennek oda, nem ők jönnek ide, ha meg akarnak élni. Ez a látványos hanyatlás kora...
Szókrakész
" A kapitalizmus folyamatos versenyhelyzetet teremt, amely egyszerű elven nyugszik: a jobb győz."

Ez a legnagyobb hazugság!
Köze nincs a jó, vagy a rosszhoz.
F_Viktor
Erről beszélek folyamatosan!

A cikk elolvasása után első gondolatom egy klasszikusé volt:
"Meghalunk B+, meghalunk!"

Amennyiben nagyon gyorsan nem mutatja meg a magyar, ha kell össze tud fogni, akkor igaza lesz a klasszikusnak! Másképpen Orbánt elzavarni nem lehet, vagy csak nagyon sok magyar vér árán fog sikerülni.
eszegfu
@F_Viktor: 22:30 Én attól tartok, hogy mindent nagy dolgot "elfogadunk", belenyugszunk és lesz egy ici-pici ügy, amitől robban az egész! Olyan, mint egy családban...feszültség van, minden tag érzi... és akkor mondjuk megkérem " légyszives hozd ide a papucsom" -- ami ugye egy szimpla kérés, nincs benne semmi különös -- ...na erre aztán "nem vagyok a szolgád" válasszal máris kirobban egy nagy családi veszekedés. Hát ettől az "i"-re tett ponttól tartok!:(
F_Viktor
@eszegfu: Eddig én is arra gondoltam, hogy valami pici fityeszes ügynél betelik a pohár a birkáknál, de már úgy látom, az agymosás olyan jól működik, hogy egyetlen dologra figyelnek, Orbán mellett összevárni, védeni foggal-körömmel.
Nélkülük (összefogás) pedig csak egy polgárháború vethet véget a fityesz diktatúra hatalmának.
eszegfu
@F_Viktor: 9:42 Tény, hogy "példamutatóan" összefognak! Akik közelebb állnak O.V-hez, azok a poziciójuk, fizetésük miatt, a "tömeg" pedig az agymosás miatt védik.:( Tetszik, nem tetszik bizony ez már diktatura a javából, ami M.o-n müködik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.