„Ott a Kincsemparknál, vagy hol, persze, tökéletes a helyszín. Lovasnemzet, lázárnépe, nem lesz ott hiba” – gondolta már reggel, borotválkozás közben, de már a tojotában is, végig, erősen. Nem szabad elrontani, háború van, bosszút állnak rajtunk a mi jogos bosszúnk miatt. Hogy szerintük fasiszta módszerekkel kormányoznak a magyar emberek! „Csak a hávégé meg ne kérdezzen, sajtóirodához tessék fordulni, hétfőn és szerdán nyolctól tízig van félfogadás, parlamenti belépőt tessék nem otthon felejteni. Már ha még van.”

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szenzacios iras... Es az a szomoru, hogy a VALOSAGBAN valahogy igy tortenhetett, hogy Don Padre 0.39 %-kos ellenszavazattal - ami klasszisokkal jobb eredmeny, mint a Hazafias Nepfront 3.8 %-os valasztasi ellenszavazata! - gyozott!!!

Errol most akosnak kell egy odat irnia, ha nem mindjart az uj Himnuszt, hiszen halleluja van meg hozsanna neked, don padre...

Istenem, mennyire szegyellnivalo,... Es meg unokat se tudok mar szulni koteles kovernek, szoval jobb is, hogy magamtol elkullogtam normalisabb orszagba... Ezt a szegyent,...:o((
papa.49
A módszer ismert, begyakorlott, csupán működtetni kell, mindegy hogy a golyófejű, vagy az írógépműszerész, vagy a csuti kanászra kell szavazni))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.