Kövér László egy héttel ezelőtt arról tájékoztatta Kotroczó Róbertet, az RTL Klub hírigazgatóját, hogy visszaengedi a csatornát az Országgyűlés épületébe.

A házelnök még november 20-án tiltotta ki a kereskedelmi csatornát, miután a stábjuk konfliktusba keveredett Havasi Bertalan miniszterelnöki sajtófőnökkel annak kapcsán, hogy hol szabad forgatniuk és hol nem. A kitiltás később feljelentést és ügyészségi nyomozást is kiváltott.

A Mandiner az Országgyűlés sajtófőnökétől most azt tudta meg, hogy az RTL Klub december 21-től ismét forgathat a parlament épülete és hivatalai területén.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Most komolyan !! Ki nem került még konfliktusba havasi kispöccsel??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Aki ellenvéleményt is mer közvetíteni az ellensége a Fidesznek!
Visszatáncoltak most is, elég gyakran teszik mostanában.
keresztapa
@DR Eric CARTMEN: @Mirabilis: Akik a média erkölcsi társadalomban betöltendő szerepét képtelenek felfogni, a nekik mindent szabad elvűségüknek megfelelően , korlátok nélkül, mert ők a média szabadságát sajátosan értékelik: Aki ezt nem érti meg, azt én mélyen sajnálom, szánom.
teuton
@keresztapa: Valami baj van a jogertelmezeseddel... Mindent szabad? Igen, mindent, ami nem tilos! EZ a demokracio es a (sajto)szabadsag! Ja, neked ez furcsa, csak azt szabad, amit valaki (fideszes) megenged??? Akkor miert mehetnek megint be mindenfele bocsanatkeres es büntetes nelkül, ha allitolag tilosat tettek?
papa.49
Beszert a várható bukfenctől a pápaialkanásziparitanuló)))))))))))))))
Toby
Kövér lovat szopott...pedig tehenet vezettek eléje !
Lepényleső
Nagy kegy,egy nagy embertől,aki lett nagy,a kicsiktől,akiket most kifosztanak mindenükből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.