Diploma és nyelvvizsga nélkül alkalmazza Irán-szakértőként a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. Kulcsár József volt fideszes országgyűlési képviselőt, zuglói politikust, tudta meg az Átlátszó.

A volt politikust (aki korábban autószerelőként dolgozott) természetesen megkereste az Átlátszó, s Kulcsár válaszolt is a kérdésekre. Mint mondta, úgy mélyedt el a témában, hogy utánaolvasott "a perzsa történelemnek", Zuglóban található az iráni nagykövetség, és barátai is dolgoznak "a térségben". Hozzátette, hogy magyarul (!) és oroszul tárgyal a partnerekkel, mivel ezt a nyelvet hosszú ideig "tanulta az iskolában".

Ő maga azt mondja, a területtel (Iránnal, Irakkal és Indiával) foglalkozó csapat tagjaként serénykedik, elsősorban üzleti tárgyalásokat készít elő, célja a kis- és középvállalkozások helyzetbe hozása.

- írja az Átlátszó.

Kulcsár konkrét pozíciója senior expert (vezető szakértő), megbízási díja 135 ezer forint.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Zuglói képviselő és Zuglóban található az iráni nagykövetség.
A kerületünkben található egy hatalmas kertészet, akkor én kertészmérnök vagyok?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Na, lássátok feleim szümtükkel, nem oskola kell ide,meg diploma, hanem "utánolvasás" és az "Autodidakta Iránszakértői Egyetem Perzsaszőnyeg - szak" autószerelői elvégzése !
Mert a gömbcsuklót és a gömbfejet csak perzsa nyelven lehet szakérteni ! mJa és tudni kell, hogy Irán, nem azonos az uránnal, de mindkettőnek köze van egymáshoz !
papa.49
Ha belépsz a fütyiszbe minden kapu kinyílik előtted csupán a megfelelő segget kell tisztára nyalnod))))))))))))))
KERKA
Ennyi erővel nyugodtan kinevezhetnék a takarítónőt is vezető beosztásba. Ő minden nap bejár dolgozni, mindenkit ismer, mindent lát és mindent hall. Friss információi vannak mindenről, amik sokat érnek.
Lepényleső
Aki tud,az kézen állva is tud,- megy a szekér,amíg az aljba nem ér.
kukac50
A Fideszbe csak olyanok kellene akik fényesre nyalják Orbán hátsóját!
Aki jól tud nyalni az pozíciót kap!
lópicigáspár
Nem értelek titeket! Ő csak 135000,-ért nem csinál semmit! Ez igazán eltörpül a milliós szakértők mellett. Őt se hagyták az út szélén, neki csak ennyi jutott, oszt jónapot! :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.