Orbán Viktor miniszterelnök szerint Budapest kész megragadni a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) által teremtett esélyt a 2024-es ötkarikás játékok rendezésére.

A kormányfő a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) megalakulásának 120. évfordulója alkalmából rendezett ünnepi közgyűlésen, kedden Budapesten azt mondta, a rendezésre pályázó MOB mögött széles a nemzeti összefogás, ezért ez "össznemzeti ügy", a kormány pedig mindenben támogatja a MOB-ot.

Orbán Viktor kijelentette, Magyarország nemcsak az első budapesti, hanem az első közép-európai nyári játékokat szeretné megrendezni "35 évvel azután, hogy az ország lerázta magáról az elnyomás béklyóit, s kivívta a szabadságát".

Orbán sugallta, hogy akar-e olimpiai népszavazást

"Magyarország ugyanakkor azt vallja, hogy a sport mindig fontosabb bármilyen politikai érdeknél, ezért soha nem válhat politikai küzdelmek színterévé, a kormány pedig ebben a szellemben támogatja a pályázatot" – tette hozzá a miniszterelnök. (Kiemelés a Propellertől – a szerk.)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
"Magyarország ugyanakkor azt vallja, hogy a sport mindig fontosabb bármilyen politikai érdeknél"
Nem, bácsi, tévedni tetszik, ezt nem Magyarország vallja, hanem csak te, tökfej bácsi, meg akik érdekből visszhangozzák az agymenéseit. És ne tessék többet a hülyeségeit ránk, magyarokra kenni. Tessék már egyszer az igazat mondani, és a véleményét és döntéseit egyszemélyben vállalni. Mi nem akarunk egy gyógykezelt helyett felelősséget vállalni, és kifizetni az általa okozott károkat!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@papa.49: Hehe. :) Az egyik a máséból osztogat, a másik a máséval veri a csalánt, a harmadik a saját lábunkon áll, a negyedik sikerében meghatározó szerepet játszik "a jóisten, a szerencse és Orbán Viktor személye", az ötödik, a kedves kollégiumi szobatárs közbeszerzéseit az esélytelen többi pályázó engedte át neki, amíg ki nem esett a pixisből - és még hosszan folytathatnám. Sokba van nekünk ez a család és népes rokonsága/haversága. :(
papa.49
@nemkati: Ebben is igazad van...NAGYON SOKBA KERÜL, ÉS MÉG HA EL IS TAKARODNAK, NAGYON SOKÁIG SZÍVUNK MIATTUK))))))))))))
nemkati
@papa.49: Igen.
Véletlenül nyomódott meg a CapsLock, vagy direkt? :P
És mi az a sok görbe vonal, a gyászjelentésed végén?
nemkati
@papa.49: jaj, te szegény. :))) - én is kínomban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.