Rónaszéki László és társai ellen befolyással üzérkedés, vesztegetés és hivatali visszaélés miatt emelt vádat a Központi Nyomozó Főügyészség.

 Egy V. kerületi étterem-tulajdonos kenőpénzzel szerette volna elérni, hogy étterme reggel hatig tarthasson nyitva, ezért egy vállalkozó ismerőséhez fordult, aki ismerte Rónaszékit – írja a Magyar Idők. Másfél millió forint összegű kenőpénzt terveztek átadni, de az ügylet hamar a nyomozók tudomására jutott, ugyanis egy másik ügyben már lehallgatták a telefonhívásokat. Rónaszéki is hamarosan értesült a vállalkozói megkeresésről, napokon belül zöld utat engedett a vállalkozó éttermének.

A gyanúsítottak panasszal éltek a gyanúsítás ellen, de azt a Fővárosi Főügyészség elutasította, ráadásul teret engedtek a Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentésének is, ezért Rónaszéki – és társai – ellen az összevont nyomozás után hivatali befolyással üzérkedéssel és arra való felbujtással, vesztegetéssel és arra való felbujtással megtörtént a vádemelés is.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsipapa
@zöldszem: Így van . Inkább : kattanhatna ...
sentinel216
Ne hagyd abba Juhász Péter! Lehet tovább kapirgálni azon a szemétdombon, előkerülnek majd még olyanok is, akik mentve a bőrüket lehúzzák a fő szemétről is a leplet. Kéne még országszerte jó pár ilyen kiskakas, aki nem hagyja a gyémánt félkrajcárját!
Desischado
Csak csendesen érdeklődnék, hogy a főrablókat mikor fogják végre már perbe?
papa.49
@Desischado: Tudod addig még lefolyik elég sok víz a Dunán, sajna...
kukac50
Végre már egy Fidesz közelire is fel figyelt az igazságszolgáltatás!
Már az ezer közeli szám lenne aktuális!
Borsodi
Ha létezne igazság szolgáltatás bilincseket árulnék,nem győzném annyira kelendő lenne főleg a felsőbb körökben lenne tartós viselet.De mivel nincs, nem fog kattogni semmi.esetleg az emberek azt meg leszarják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.