Hogy mit jelent Kósa Lajosnak lenni? Ezt igazából csak maga az érintett tudhatja, de most egy fotónak hála bárki megpróbálhat közelebb kerülni a politikus gondolataihoz.

Hivatalosan és jelképesen is bezárták ma a debreceni menekülttábort azzal, hogy elhelyeztek egy "Zárva" feliratú táblát a kapuján – magyarázza a procedúrát az MTI. És mit tesz ilyenkor az átlagember? Tudomásul veszi, legyint egyet, és megy tovább a dolgára.

Egyetlen fotón a teljes kósalajosság

De nem Kósa Lajos! Kósa Lajos megtapsolja a kihelyezett táblát! A bezárt kapun! Most már értik, mit jelent? Hát pontosan ezt a következetes, minden részletre kiterjedő aprólékosságot, amivel egy ügyet végig kell vinni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Azért lett Kósa Lajos, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, mert ennél hülyébbet
nem találtak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hofipisti
Ez a kvartett összesen nem tudna 100-as IQ-t összehozni. Mekkora elvetemült hülyének kell lenni ahhoz, hogy egy kapura saját maguk által - bár szerintem azt sem tudták maguk megtenni, jöttek a csicskások - felszerelt "ZÁRVA" táblát megtapsoljanak - sajtó jelenlétében.
Érdekes lenne látni, hogy mit csinálnak egy hasonló felirat esetén, ha már nagyon csikar a a hasuk, s régóta toporognak.
Toby
Se szalagátvágás, se szegett cipó, se nemzethy színű mikrofon, se díszbeszéd...hát milyen dzsembori az ilyen ? A kósáról készült huszárportrét kéne kiakasztani a kapura !
papa.49
@Toby: Abban az esetben egyetlen ,,menekült,, se lépne a tábor területére, a laja meg már csak ilyen, kissé hibbant)))))))))))
simmering73
Lajos tapsol és vele tapsolnak az udvari bolondok is. Mint Észak Koreában.
nyanya001
Azért lett Kósa Lajos, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, mert ennél hülyébbet
nem találtak.
justhpeter
@nyanya001: Na, na ! Van azért még a frakcióban értelmiségi szegény Lalán kívül is. Mondjuk csak a rezsibiztos kollégáját. aki a buta tyúknál is csak annyiban értelmesebb, hogy (még) nem szarja össze az udvart. Ilyen "ingergazdag" környezetben nem csoda ha Lala király.
Toby
@justhpeter: "Lala" legalább ismeri a számokat és a százalékjelet, mint a "20 %" !
alterego56
Nagyon tetszik nekik ez a rácsos ajtó. Vajon mindig így lesz?
petike
@Mobil123: Annak idején is ő verte a mellét, hogy milyen jól hasznosítják az elhagyott laktanyát.
papa.49
@petike: Ja az már ,,régen volt,,)))))))))
namihami
@Toby: Nem szeretem, amikor ilyen következetlen és feledékeny vagy. A néptáncosok és az ökörsütés hol marad?
Egy ekkora, mondhatni világraszóló eredménynek meg kell adni a módját.
Ha lehet, akkor még néhány debreceni szüzet is kellett volna hozni a Lajának, ha máshonnan nem, hát onnan a Nagyerdő környékéről. Az a környék amúgy sem idegen már a részére.
Logogrif
Türelem, - jön még kutyára DÉR ! - "Lali király" dolgait a debreceniek sosem felejtik: Dóczi úti lakás eladás - Kadosa utcai lakás vétel és építés/Plaza építés, repülőtéri "huncutságok" felejthetetlenné teszik Mr.20%-ot.
dr. prédikátor
A tábla avatásról hiányolom a magyar ruhás lányokat mirtuszkoszorúval a fejükön és a zsinóros lajbis fiukat!!!Na meg az éljenző tömeget!!!
kukac50
Áthelyezték Kiskunhalasra a menekülteket! nem szűntek meg létezni csak most máshol vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.