Szóval csak a szokásos, de jó, ha tudnak róla: Brüsszel bosszúhadjáratának újabb állomásaként jellemezte a Fidesz-frakció szóvivője, hogy az európai parlament szerdán Magyarországot elítélő állásfoglalást fogadott el. 

Halász János szerdai budapesti sajtótájékoztatóján úgy értékelt: a Gyurcsány-Bajnai tengely összeállt és közösen segített "tető alá hozni az ítéletet", ami ellen a szocialisták sem tiltakoztak.

Azt hangoztatta: Magyarország nem hagyja, hogy nyomást gyakoroljanak rá és a bíróságon folytatja a kötelező betelepítési kvóták elleni küzdelmet. Emellett jelezte, hogy folytatják az aláírásgyűjtést is, mert – mint mondta – "együtt erősebbek vagyunk, így tudjuk megvédeni a hazánkat".

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nagyon ráér ez a Halász.
Ezek már álmukban is Gyurcsányt meg Bajnait látják de persze érthető
ez a retorika, szeretnék megőrizni a támogatottságukat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vonotok
@Hellcat: Hát azért én találnék szavakat.
vonotok
Valaki írja már meg öregedő fejemnek, ki az istentől kel megvédeni az országot ???, 2015-ben NATO tagállamként, és az Indoeurópai tagjaként?
sentinel216
@vonotok: Nem beszélve arról, hogy a rezervátum körbe van drótozva. Ide aztán se' ki - se' be! Idebent minden a köpcös vezír és hordája kezében van. Azt csinál velünk amit akar. Van egy indiánunk is, aki amerikai szokások szerint megkapta az adómentes kaszinó jogokat. Igaz, hogy a gaz Gyurcsány egy idióta, üresfejű, túlmozgásos báb, de azért ő a legnagyobb belső ellensége a túlképzett, 30 éves szociológus diplomával rendelkező népvezérnek. Ezért a legkisebb szellentését is le kell fülelni. Az EU már tojik ránk, keletre sem törtünk be igazán. De készen áll a csüngőhasú a folytatásra, ha beledöglünk is.
Hellcat
@vonotok: Mindentől ami nem a fidesz...
eugen4402
Hej halászok, halászok, mit fogott a hálótok?
Észnél vagytok? Kihagytátok a Sorost! Gyurcsány - Bajnai - Soros ... ki szokott még összeállni? ...Megvan! Tel-Aviv. Hát persze, meg New York. Meg lassan az egész világ. Spontán összeáll az egész glóbusz, hogy megkeserítse a magyar kormány ténykedését... Halászok, halászok, gyenge volt a zsákmány.
vonotok
@sentinel216: Hogy inkább Ö dögölne bele !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.