Lázár Jánost heti szokásos Kormányinfóján nemcsak Ákosról és a Telekomról, hanem Orbán Viktor Fidesz-kongresszuson elhangzott szavairól is kérdezték.

A miniszterelnök ugyanis azt mondta múlt vasárnap:

(...) szép dolog a vagányság, szép dolog az átütő tehetség, a lendület és a fiatalos fickándozás is, de ha közösségünk érdekéről, becsületéről, erejéről és cselekvőképességéről van szó, akkor senki se léphet át egy bizonyos határt.

Ezt többen Lázár Jánosnak szóló üzenetként értelmezték, így a Propeller megkérdezte a minisztert, magára vette-e a kormányfő szavait. A politikus elviccelte a kérdést:

Most zavarba hoz, mert 41 évesen a fiatalosságot meg fickándozást már nehezen tudom magamra értelmezni. Ezért meg kell kérdezni először a miniszterelnök urat. Szép dolog az üzengetés, de én a munkámmal foglalkozom. (...) A miniszterelnöknek dolgozom és nem a saját politikai karriererem érdekében végzem a tevékenységemet. Ha a saját politikai karrieremért dolgoznék, akkor azt érezni fogják önök is meg a miniszterelnök is.

Később még azt is hozzátette igazi stand up comedy-s módjára:

Fickándolás... felénk ez alatt sok mindent értenek, ha a feleségem is nézi ezt a műsort, akkor inkább moderált választ adnék. Nem tudom, miniszterelnök úr mit érhetett fickándolás alatt, de meg fogom kérdezni.

A minisztert a Propeller arról is kérdezte: az, hogy bekérették Prágában a magyar nagykövetet, mert Kövér László kijelentette, hogy Csehországot és Szlovákiát nem kellett volna felvenni az EU-ba, veszélyezteti-e a V4-es országok együttműködését. Lázár válasza szerint Kövér szavai "egy régi magyar és fideszes álláspontot" tükröznek, de a V4-ek együttműködését nem fenyegetik, a kormány az együttműködés mellett tette le a voksát.

A személyes álláspontom pedig jó néhány kérdésben egybeesik Kövér házelnök úréval

- ezt pedig már arra felelte a miniszter, egyetért-e azzal, hogy nem kellett volna felvenni EU-tagnak a két országot.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
"Szép dolog az üzengetés, ..." ergo. tudta, hogy neki címezte a főgenyó.
wagabund
..."Lázár úgy csinált, mintha zavarba hozták volna Orbán szavai"...

aki nagyjából figyeli Lázár közszerepléseit, annak nem mondok újat: Lázár egy igazi debattőr...ebben a garnitúrában ő a legjobb, aki bármit el tud adni végzős színművészetiseket megszégyenítő profizmussal...

most szerdán is bemutatott egy édes kis szempillarebegtetős számot...szemérmesen ízlelgette egy ország előtt a "fickándozás" lehetséges jelentését az ő esetében..
ezzel a jelenettel azonnal felvennék a színművészetire...sőt...betennék végzősnek...

hogy? hogy mit mond egyébként? hát azt nem tudom, de jól mondja...olyan édi...
volvós
lézeranika egy G...i !!
Igaz, mielött megszületett is az vóóóót !!
vonotok
Lézer Jancsi ! A Te gerinceddel is nagy baj lehet. Javaslom , hogy egy nevesebb ortopédsut minél előbb keres fel. Hát tudd rajta egyenesíteni. Bár kétlem.
Fradigege
Ez vicces: Nem a saját politikai karrierem érdekében végzem a tevékenységemet.
Akko' monggyá' le, hülye gyerek vagy 0 forint közpénzt vigyél haza. Saját magadnak vegyél kocsit és tankold, szervízeld. Akkor lenne csak hiteled és mondhatnál ilyeneket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.