Nem képviselheti tovább Galambos Lajost az ügyvédje, a bíróság ugyanis kizárta a védőt a büntető eljárásból – értesült a Velvet.

A kizárást a Pest Megyei Főügyészség indítványozta azért, mert az ügyvéd olyan tanúk kihallgatásánál is ott volt, ahol nem kellett volna jelen lennie.

Nem csak Lagzi Lajcsi vezető ügyvédjének, Szilágyi Rolandnak ért véget ezzel ebben az ügyben a megbízása. A zenész szabadlábra helyezett feleségét védő Németh Zoltánt is kizárta a bíróság. 

Szilágyi Roland telefonon elmondta:

Hivatalosan engem erről még nem tájékoztattak. Arról tudtunk, hogy az ügyészség kezdeményezte a kizárásunkat, de ezt a Budaörsi Járásbíróság még novemberben elutasította

– mondta a Velvetnek az ügyvéd.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Rövidesen kiderül, hogy terrorcselekményben szervezkedett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@CHEWBACCA: Ez nem ritkaság, hisz piaci értékük van, igazság szolgáltatás helyett!
keresztapa
@CHEWBACCA: Ma már az igazságos Mátyás Király 1000 Ft: - ért Széchenyi István 5000 Ft- ért : Szent István 10000Ft:-ért a haza bölcsét Deák Ferencet 20000Ft- ért adják veszik cserélik. Minden személynek kivétel nélkül megvan szabva az értéke amiért lehet adni venni cserélni!
eugen4402
@keresztapa: Nem mai találmány. Megnéztem hirtelen, mikor írta Arany A fülemilét. 1854-ben is így volt: "... kendé bizony az árnyéka..."
JAJMÁR
Eljárási hibáktól hemzseg már ez az ügy is. A Lajcsi tisztára elfogy, mire valamiféle ítélet születik. Mi van má' ebben az országban?
keresztapa
@JAJMÁR: Lajcsinak kellene nevesíteni azt a személyt akinek a lábára lépet, ha ezt nem teszi akkor tényleg valami sár került rá, amit nem tud mentesíteni!
JAJMÁR
@keresztapa:10:24 Nem tudom, hogy tényleg a lábára lépett-e valakinek, vagy valóban bűnös, de ha ennyi eljárási hibát követnek el a nyomozás során, akkor ki se derül az igazság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.