A józsefvárosi polgármester szerint undorító, amit az énekessel művelnek, ráadásul Ákos szerinte nem is azt mondta, amivel vádolják.

A koncertre elmegy, feleségével együtt, aki "sikeres nő" és "büszke rá, hogy tartozhat valakihez, és büszke rá, hogy gyereket szült".

Kocsis Máté a Facebookon fakadt ki:

Undorító, amit Kovács Ákossal művelnek. Meghazudtolják, lejáratják, megbélyegzik. Régi módszer ez azokkal szemben, akik nem azt mondják, amit a liberálfasiszták hallani akarnak. Azt is ők akarják megmondani, meddig tart a vélemény szabadsága és az kit illet meg. Szerintük Ákost nem. Pedig de. Az lehet a véleménye, amit csak akar, még akkor is, ha ez néhány tehetségtelen és teljesítmény nélküli bódult libbancsnak nem tetszik. Ráadásul nem azt mondta, amivel vádolják, de hát nem lenne meg a napi rutin, ha nem hazudnának.

A holnapi koncertre pedig elmegyünk a feleségemmel, aki sikeres nő, de emellett büszke rá, hogy tartozhat valakihez, és büszke rá, hogy gyereket szült.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Knapp75
"liberálfasiszta", "libbancs"...

Ezekért a kifejezésekért még a félhülye fórumtrolljaitokat is kinevetjük, de hogy te is ilyen segghülye legyél...
(mert ugye "ti" ezeket a kifejezéseket nem lejáratásra és megbélyegzésre használjátok)

Egyébként ha Ákosnak lehet véleménye, akkor a Telekomnak is.
mariaberta
@Alzheimer Fauna: Ezek után mit gondoltok? A mamikáját, a feleségét hova sorolja?
mariaberta
Micsoda figyelmetlenség részemről!!! Ennek a tahónak van még három, azaz három leánykája. Vagy azok fiúsítva vannak??? Ha ennyire utálja a női nemet,, miért csak egy
FIÚ gyermeket nemzett???
Van 1 sz. G, ő a 2-es számú. Van még egy néhány G, de ezekkel most nem foglalkozom.
nusika
"Undorító, amit Kovács Ákossal művelnek. Meghazudtolják, lejáratják, megbélyegzik"
...és mások, akiket eltérő véleményük miatt "rúgtak" ki, azokat ki védi meg?
Fradigege
"...emberi jogok, haladás-másodlagos dolgok." 28:00 perctől
www.youtube.com/watch?v=owK1TM0JNZQ
Semmi baj Matus Kocsis. Számomra a haladás, ha nem szívattok. Nem Németh András a hibás, hanem te. Ákosnak a haladás és a jogai T-mobile szemszögből másodlagos. De Ákoska, a Pincsi, a saját lábán áll, valamennyire, kedves barátaim, magyarok. Te megélhetési MIÉP-es szökevény vagy. Gyorsan, megélhetésből pincsiként hízelegted be magad a zsideszbe. Én saját magamat szponzorálom. Dolgozom. Te, megélhetési boomeráng vagy. Nagy különbség. Menjél szépen Ákoskára, szüljön az asszonyod nektek gyereket(!), Kövér Laci unokája éppen irigykedik. Sőt, nem Magyarországnak, hanem a zsidesznek szüljön, kell a kisdobos. Csak Magyar egyetemen tanuljon meg esztergályos lenni, bruttó 105 ezerért. Menni fog Matus Kocsis?! Esztergályost szül az asszony?! A többiek west-juropienból integetnek. Nehogy nekem lediplomázzon a rom-kocsmák árnyékában!
Lepényleső
...és mindez hol van ahhoz,amit művelnek velünk? Egy,valóban senkit meg nem bélyegeznek,akik közülük valók,hiszen bárki,bármit követ el,az éli világát mint Marci Hevesen.Kettő,ha valaki liberális,miképp lehet fasiszta? Három, a véleménye nem csak Ákosnak szabad,(ha meri vállalni) hanem a másik félnek is,annak meg az a véleménye,hogy innentől nem támogatja. Négy,a hazugság erkölcstelenségéről ne tartson értekezést az a
pap,aki bort iszik. Öt, a családi programokra meg végképp nem vagyok kíváncsi,főleg
annak tükrében,hogy ezért kardoskodnak. Egyébiránt,ha legközelebb jellemzésre adja
bárki a fejét,javasolnám,hogy ne síktükör jelenlétében tegye azt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.