Tökéletes pár. Sok energiám van abban, hogy négy gyerkőccel és egy művész apával működjön a családunk a mindennapokban. Ákosnak mi vagyunk az állandóság a sűrű életében. Gyanítom, hogy a kialakult rendszer szétesne, ha én „önmegvalósítanék”, és elmennék dolgozni napi 8 órában –, de erre a legkevésbé sem vágyom.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@Horizont: Gyanítom, hogy ha haza tudnék adni havi 2-3 milliót, akkor a páromat én is le tudnám beszélni a fél ötös kelésről és város másik végébe induló munkábajárásról. Bár ki tudja. Van aki szereti amit csinál.

Egyébként az idézet amit hoztál sokkal inkább egy, a családot kínnal összetartó ember önfelmentő kesergése, mint kiállás valaki, valami mellett. S az a félelem, hogy esetleg szembesülne a saját elcseszettségével, ha tényleg kimozdulna ebből a napi rutinból
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
agnes200
A kedves feleség eldöntheti, hogy dolgozni akar, vagy a férje pénzéből élni. Ha az én férjecském annyit keresne, mint az övé, akkor lehet,én sem akarnék dolgozni. De ez nem jelenti azt, hogy azt az elvet ki szabad mondani, hogy ha egy nő dolgozik, ne akarjon a munkájáért annyi pénzt, mintha férfi volna, mert ez sértő, diszkriminatív és kikérem magamnak.
enslaved
@vitamin51: Nem feltétlen kell ahhoz éjjel hazaesni, hogy az ember sok pénzt keressen, és több gyerek nevelését is könnyen lehet együtt megoldani úgy is, ha a feleség is dolgozik. Minden otthoni munkára lehet alkalmazni cégeket (pl. a kerti munkára, de még lehetne sorolni), és máris megvan a szabadidő a gyerekek nevelésére. Ahol pénz van, ez simán kivitelezhető.
enslaved
@zöldszem: Már vártam egy ilyen hozzászólást egyébként:-)) A többi autóvezetővel van a probléma, mert b...ak kiengedni. Ez amolyan magyar mentalitás egyébként, példa rá az, amikor én álltam meg kiengedni egy embert a parkolóból, a mögöttem lévő autós már ráfeküdt a dudára, de olyan is volt, hogy beelőzött. Nálunk a vezetési kutúra a béka feneke alatt van.
zöldszem
@enslaved: tegnap, 23:00

Látod megint a felső tízezer beszél belőled. Ebbe a körbe jóval ,(sokkal jóval) kevesebben tartoznak. Most azt hagyjuk, hogy ki hogy került oda. Érts már meg, az amiket Te felsoroltál, az csak a felső tízezer kiváltsága!
zöldszem
@enslaved: "Már vártam egy ilyen hozzászólást egyébként:-)) " még jó, hogy itt a :-)), remélem poénnak vetted?!
36 éve vezetek minden ismerős, jártam nem keveset Ausztriába, ragadt rám az ottani vezetési kultúrából is! Igen vannak agresszív vezetők. Rám is villogtak már autópályán 135-nél, hogy menjek a ... Egy sztori, egy fickó, előz dudál leszorít, előz dudál... 2 km után az árokba összetörve segítségért kiabálva . Odamentem én is, megkérdeztem... ezért sietett ennyire? A beelőző autós Suzukis volt?
enslaved
@zöldszem: Honnan tudtad, hogy Suzukis volt? Valóban. Aki pedig úgy előzött meg a városban, hogy utána 10 méterrel már le is fordult, én meg akkorát fékeztem, mint ide Lacháza, az meg trabantos. Én azt vettem észre, hogy a kisebbségi komplexusban szenvedők közül kerül ki a legtöbb hülye, mert csak azért is meg akarják mutatni, hogy az ő autójuk is tud menni. Debrecenből jöttem egyszer haza, és minden kisebb faluban,városban megelőzött egy 100 éves Mercis, akit utána alig bírtam visszaelőzni a kinti forgalomban. Ritkán találkoztam agresszív nagy autósokkal, de ha igen, azok a vezetők is inkább a 20 éves korosztályba tartoztak. Egyébként meg már akartam írni neked, hogy a felső tízezer kissé azért túlzás, és hogy visszakanyarodjak amihez hozzászóltál, nem is kell hozzá annak lenni, hogy az általam felsoroltakat meg tudja tenni valaki. Elég az, ha jól keresel. Na meg gondolj bele, ezzel munkát adsz másoknak:-) Na, mennem kell, hív a (nem túl) örömteli kötelesség, szülinap egy általam nem igazán kedvelt társaságba, de az embernek a szeretteiért áldozatot is kell hoznia. További szép napot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.