Na, kérem. Tiffán Zsolt fideszes országgyűlési képviselő is szükségét érezte annak, hogy Facebook-posztjában védelmébe vegye a nőkről tett kijelentései miatt kritizált Kövér Lászlót és "az Ákost". Hiába, erre legalább jó volt a Telekom, hogy minden ilyen honatya-tálentum háztartásába is internetet vitt.

A dolgozat szó szerint és betűhíven a következő:

Na,kérem! 

Minden tiszteletem azon Hölgyek felé,kik szorgalmuknak,alázatuknak és céltudatosságuknak köszönhetően ma magas szinten dolgoznak. De azért álljon meg a menet! Ma éppen két remek férfiút szed szét a személy-, és identitászavarosságában erősen fürdő, beteglelkű média. Hadd legyen nekem is ugyanaz a véleményem a nők társadalmi és szociális szerepvállalásáról,mint ennek a két derék Férfiembernek! Igenis,igaza van Kövér László Elnök Úrnak és Kovács Ákos Úrnak!

Több millió éve ez a dolgok rendje! Ha tetszik,ha nem! Ha valaki nem akar gyermeket szülni,ne tegye! De engedtessék meg valamit az asztalra valamit lerakó emberekeknek,hogy évezredes törvényeket magukénak valló dolgokat legitimáljanak! Esetleg magukénak vallják Kós Károly szavait:"Azé a haza,aki teleszüli!" Nehogy már a csík tólja a repülőt! Ma Magyarországon vita zajlik arról,hogy a a nők szüljenek-e gyereket? Hát,hova fordul ki ez a világ önmagából? Azon fogunk vitatkozni,hogy ki legyen az anya? A Józsi,vagy a Béla? Tudják maguk,mi a baj? Az emberiség több ezer éves misztériumát vonják kétségbe! Csak azért,mert egy beteglelkű szuperhatalom ezt kívánja önöktől! Mindazok,kik kétségbe vonják az említett két derék úr szavait,az emberiség létezését kérdőjelezik meg! Na, ide lehet lőni! De a Házelnököt,meg az Ákost hagyják békén!

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Nyald ki a seggüket vazze!!! Apád vissza vett a végrendeletbe egyébként? Vagy marad az feleséged az örökös?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Ez egy vadparaszt. Senki nem vitázik azon, hogy a nők szüljenek vagy sem. Egyedül ezek rúgóznak a témán. Vájkálnak az emberek életében és a nők méhével foglalkoznak, beteg állatok. Semmi gond, ha majd a minimálbér a 600 ezer forintos határt eléri, asszonypajtás itthon tud maradni főállású anyának. Amíg ez a feltétel nincs meg, addig kuss, pofád lapos Tiffán büdös paraszt! Mennyé' kapálni a szőlősbe, túlságosan ráérsz!
human
@Fradigege: Vagy pont arra megy ki a játék, hogy azok szüljenek, akiknél a férj keres annyit, hogy eltartson 4 családtagot a fizetéséből. Elég kevesen, de vannak ilyenek.
human
@Fradigege: A többiek meg ne szüljenek és megoldódik a szegénység kérdése is.
nevemnick
Rendes embör ez a Tiffán. Az Ős-Dráva programban 400-500 közmunkást foglalkoztat/nak, pl. akiknek titoktartási kötelezettségük is van. Miért is? Az jó, hogy abban a szegénységgel sújtott régióban ,,munkát" adnak az ott élőknek, de a többi, aki nem fér bele, azokért nem áll ki ilyen vehemenciával az országgyülevész képviselő. Érdemes olvasgatni az ezzel kapcsolatos híreket...
Fradigege
@human: az a probléma, hogy pot egy olyan osztja az észt, aki a zsírmore kiváltságosa. Embereket tettek az utcára, köztük engem is. És ha valakit nem ismernek személyesen egyből lekomcsizzák. Egy ilyen pattog éppen itt. Csak nehogy visszanyaljon a fagyi. Esetleg valamelyik gyerekének nem lesz gyereke vagy sérült születik a Tiffán családba. Elég hevesvérű, nem túl bölcs keresztény módon viselkedik.
human
@Fradigege: Szerinted hol nyal vissza a fagyi? Mi van, ha Tiffánéknel nem lesz unoka? Majd kapnak egy állami tanácsadói állást milliós fizetéssel. Nem fognak rászorulni 25 milliós (haha) állami támogatásra. A kersztény értékeket maximum kommunikációban képviselik? Gondoljunk csak Deutsch Izzadós Tompikára, Habony Szipogós Árpád, Vakkomondorra, Nem Mondom Meg Kivel Szálltam Meg Lázárra. Amíg fidesz van kormányon addig ők törvényen felül állnak, és biztosított a jólétük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.