Friderikusz Sándor szerint folyamatosan nyomás alatt tartja Magyarországot az Orbán vezette Fidesz, a másik oldal pedig eközben a béke szent szabályai szerint próbál meg játszani. A műsorvezető úgy fogalmazott a Magyar Narancsnak adott interjújában, hogy a Fidesz szétlopja, szétcsalja, széthazudja Magyarországot, és szerinte robbanással ér véget majd ez a lázálom.

Friderikusz nem kertel: "a Fidesz szétlopja, szétcsalja, széthazudja Magyarországot"

A műsorvezető arról is beszélt, hogy Orbán Viktor valószínűleg nem fog szerepelni az Összezárva Friderikusszal című műsorában, mivel szerinte a kormányfő "ebben a mai állapotában" nem vállalná be a dolgot, ő pedig "kétszer is meggondolná", hogy kíváncsi-e még rá, ugyanis közel tíz éve nincs személyes kapcsolatuk egymással, "de épp elég, amit lát és hall" belőle.

"A Fidesz olyan világot teremtett, amely a normális, független ember számára szürreális"

- fogalmazott, hozzátéve: "élhetetlen országot" kreáltak, akkor is, ha "haszonlesők" ás "félreértésben szenvedők százezrei" állnak mögöttük.

"Aki még tudja, milyen becsületesnek lenni, ma rosszul érzi magát itt. Ezt az országot hozták létre az én egykori fideszes barátaim"

- mondta Friderikusz.

Kövér László házelnökről úgy fogalmazott a műsorvezető, hogy csak fröcsögni, gyűlöletet kelteni tud. "És ez az ember az országvezető a harmadik évezred európai országában!" – fogalmazott Friderikusz. Szerinte ez a politika, amit ma látunk magunk körül, normális országban egy-két év után megbukna, nálunk viszont virágzik, mint nyár végén a tubarózsa.

Friderikusz szerint a Fidesz szétlopja, szétcsalja, széthazudja Magyarországot, és attól tart, hogy ez a lázálom robbanással ér majd véget.

169 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
"Aki még tudja, milyen becsületesnek lenni, ma rosszul érzi magát itt." - nagyon igaz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Ez a cikk 2015-ös,de az állítás még ma is helytálló,sajnos...
desiro
@durbincs: Mi van te idióta! Mondtam, hogy a kannás bor megárt, ne igyál annyit.
advocat
És a Kádár rendszerről is volt véleménye!
SystemError
@durbincs: 21:16 Szépen buktatod le magad te nyomorék. Két szót nem tudsz megjegyezni.. Innen látszik, hogy féreg bérkommentelő vagy, aki vezeti a "munkáját" Anyádat mennyiért árulod el, ha többszőr elárulod, akkor van kedvezmény patkány féreg? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.