Év végén egyébként is lejárt volna a kormány Telekommal kötött mobilnetes keretszerződése, amit tegnap nagy dérrel-durral felmondtak – írja az Átlátszó.

Az üres keménykedésnek így tényleg semmi értelme nem volt, azon kívül, hogy sikerült a közvéleményt és a befektetőket kicsit megmozgatni.

Tegnap a kormány előbb az összes állami telekomos szerződés egyoldalú felmondását jelentette be, majd ez néhány óra alatt "apró" pontosítással a távközlési előfizetői szerződésekre szűkült, Kovács Zoltán pedig az Indexnek már arról beszélt, hogy a központi közigazgatás mobilnetes előfizetési szerződéseiről van szó.

Az Átlátszó ezekről most kiderítette, a 2013. december 31-ei hatállyal a három mobilszolgáltatóval megkötött szerződések közül a mobilinternet-előfizetések idén év végével egyébként is lejártak volna.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Horizont: (19:20) Már 1 nap alatt visszament majdnem az előző napira az árfolyam.
Most vegyél Béjbi, mert nagy áremelkedés jön benne! Úgyhogy a németek nem fognak szólni.
Kovács Béla
Véreim, magyar proletárok!

Érdemes megemlíteni, a magyar kormány és a Telekom közötti, most felmondott szerződések 2015.12.31-ével lejárnak.A következő évekre a kormány a Vodafonnal kötött szerződést még novemberben. (Talán ez is befolyásolta a Telekom és Ákos közti véleménykülönbséget)

-A felmondás tehát szimbolikus, de hasonló viselkedés esetén a Telekom ebből tudhatja, hogy mire számíthat a stratégiai partnerétől, ha megpróbálja a magyar Alkotmányt megsérteni. Mert a magyar Alkotmány tartalmazza a szólás és sajtószabadságot. Ez biztosítja Ákosnak a véleménye elmondását. De egy nagy magánvállalatnak is joga van meghatározni, kit támogat és kit nem.

-De felmondani egy szerződést olyan indokkal, hogy a művész által mondottak nem egyeznek a magánvállalat véleményével, ezt Magyarországon nem lehet.
-Ez lehet, hogy Németországban elmegy, de nálunk alkotmánysértő! Gondoljunk Fischer Iván kirohanásos hazug vádjaira. A sokmilliárdos évi támogatások mellett.
kukac50
A Fidesz megkeverte a szart de rendesen!
Mangu
Régi szólás, hogy hülyeséget csak még nagyobb hülyeséggel lehet überelni, tehát még várhatunk jó pár hasonló akciót.
Egyébként ki tudja, hogy mekkora volt a részvény forgalom az árzuhanáskor? Sok fickót hülyére vettek és nagyot kaszált(ak) valaki(k).
csetere
@szaboria1: Ez akkor is szerződésszegés, amit megint mi fogunk megszívni.
csetere
@Lackó50: Sajnos alkotmányunk csak volt, már nincs. Van helyette egy semmire sem jó "alaptörvény", amit úgy alakítgatnak, ahogy nekik jó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.