Némi spéttel ugyan, de felébredt a lakájmédia is Telekom-Ákos ügyben: a Magyar Idők kinyomozta, hogy bezzeg A NŐGYALÁZÓ RAPPER NEM ZAVARTA A TELEKOMOT, vagyis szerintük Fluor Tomit támogatja a cég.

"Van úgy, hogy az emberi értékekre sokat adó Telekom mellényúl" – kezdődik Habony Árpád lapjának cikke, ami azt fejtegeti, hogy a telekommunikációs vállalat által tavaly főszponzorált soproni Volt Fesztivál "himnuszát" a Wellhello és a Halott Pénz nevű zenekarok jegyezték. Na mármost a Welhello egyik tagja Fluor Tamás, akinek pedig van egy "Gecigránát" című száma.

És itt jön a leleplezés: a trágár dal klipje fent van a Youtubeon, és a klip előtt Telekom-hirdetés látható!

Csakhogy – és eddig tartott a Magyar Idők elmés oknyomozása –: a Youtube-videók előtt lefutó reklámokhoz semmi köze nincs az azt feltöltő felhasználónak, a hirdetést a Google automatikus rendszere illeszti oda, hasonlóan, ahogy például a Propeller cikkeihez is.

Hát, van úgy, hogy a tényekre sokat adó Magyar Idők mellényal. Nyúl, na.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Ez a verejték szagú erőlködés, ez... Na, ez jellemző rájuk. Meg a félremagyarázás. Egyre silányabb az általuk előadott műsor, pedig már a kezdetekor is egy köpedelem volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Ekkora hülyék vannak a Magyar Időkben? Persze tudtam, csak nem sejtettem.
Knapp75
Mindegy, a hívők ezentúl biztosak lesznek abban, hogy Fluor Tomit a Telekom támogatja.
Nem véletlen, hogy nincs kommentelési lehetőség ennél a "lapnál", azért nem minden birkáról peregne le a hazugságaik cáfolata.
vitriol
@cs.n.: miért tudtak volna? a magyaridőkkel nem az újságírók lettek többen, csak a nyaloncok.
nezelodo
Nem tudom nem ezen a fesztiválon volt egyik évben "lótusz -faktusz" a százlábú Rasi? Ha igen akkor ez a csíkszívó megérdemelné a selyemzsinórt!
F_Viktor
@human: Valószínűleg nem hülyék dolgoznak ott a MI-ben, csak pénzért eladták a lelküket, vagyis parancsra ha kell, hazudnak.
Aki Én
De ha így is lenne, ez a döntés a Telekom joga. Ha törvénytelen a Telekom lépése, akkor arra megvannak a jogi lehetőségek. Normális országban nem áll látványos bosszút a kormány egy magán cég döntése miatt.
A ,,felelős" politika napok óta csak ezzel foglakozik, és közben szapulja a vélemény nyilvánító tömeget. Sajnos nem meglepő, hogy a külföld megint reálisabban látja amit mi nem vagyunk hajlandók elismerni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.