Meggyilkoltak egy embert délután Budapesten, a XIII. kerületi Váci úton.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlése szerint délután fél négy körül bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy egy Váci úti társasházi lakásban "az ott tartózkodó felek összeverekedtek, aminek következtében egyikük meghalt" – olvasható a közleményben. Emberölés bűntettének gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen.

A közlemény szerint a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható 36 éves budapesti Mészáros Zsolt, akiről fényképfelvételt tett közzé a BRFK a police.hu. Azt kérik, hogy aki a képen látható embert felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, tegyen bejelentést a rendőrségen.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keresztapa
Vétség miatt nyomoz a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Egy egri nő tett bejelentést a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. december 18-án a délelőtti órákban, miszerint az egyik helyi áruház melletti kerékpárúton babakocsit tolva, sétálás közben egy fiatal, rollerrel közlekedő fiú minden előzmény nélkül megfogta a nyakát, majd fogdosni kezdte. A sértett a dulakodás közben, hogy védje magát egy gázspray-t vett elő, majd lefújta támadóját, aki ezek után elmenekült a helyszínről. Az egyenruhások rövid időn belül elfogtak és előállítottak a helyi rendőrkapitányságra egy 14 éves egerfarmosi fiút, aki kihallgatása során beismerő vallomást tett. A fiú ellen az Egri Rendőrkapitányság szeméremsértés vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntető eljárást.
papa.49
Így 23. án már kissé ,,szakállas,, ez a 18. kai hír...
Csizmás Kond
...ez a liberáldemokrácia...annak van igaza aki öl.
keresztapa
@Csizmás Kond: A DK vezérürünek mindig igaza van, akkor ő és maffia bandája, szavazói liberális demokraták? Hová, mivé lett a múltjukban ez az ország ?, -Milyen szép, hogy nekik csak múltjuk van, igaztalanság a jelenben, bukásukkal megszűnésükkel a jövő! @Csizmás Kond: Figyeld a reagálásukat: Obszcén szavaikat, jelzőiket , hátha lesz valami új is közte? Érkezik az ideológia mentes Jézus gazdasági menekültekkel a Gy villába?
Csizmás Kond
@keresztapa: Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.