Már a teljes népesség 87 százaléka egyetért a fizikai határzár építésével, az elmúlt hónapokban az egyébként ellenzéki érzelmű polgárok körében is nagymértékben nőtt a határzár támogatottsága – derül ki a Medián HVG számára készült felméréséből.

A társadalomban erősödnek a menekültekkel, idegenekkel kapcsolatos ellenérzések, miközben az összeesküvés-elméleteknek is egyre több híve akad – mutat rá a kutatás.

Már az elsöprő többség támogatja a kerítést

A Medián kutatása szerint a melegek és a zsidók megítélése nem változott számottevően a magyar társadalomban. Az itt élő színes bőrűek számát korlátozni kívánók aránya azonban egy év alatt 47-ről 60 százalékra, a menekültek befogadását elutasítóké 66-ról 83 százalékra nőtt. A Magyarországon élő nemzetiségekkel kapcsolatos szimpátiaindexben az arabok pontszáma 12 év átlagában 38 pont volt, most novemberben már csak 30, a „feketéké” pedig 42-ről 37-re csökkent.

További részletek itt.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Még 5 évig tart a "nemzethy" konzultésön és tutira aláírták már a holtak is !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vonotok
Ezek a barom aláírok az élővilágra, a vadvilágra nem gondolnak. Szerencsétlen szarvas nemtudta, hogy neki is tilos a szöges kerítésen át Horvát földre szaladnia, hát ott múlt ki szegény, több napi haláltusában. Büszke Magyarok.
varirmag
""az elmúlt hónapokban az egyébként ellenzéki érzelmű polgárok körében is nagymértékben nőtt a határzár támogatottsága ""

Nem kell ahoz fidesz/ Orbán fannak lenni!!!
Lepényleső
A határzárnak esetleg lehet értelme,de a kerítésnek semmi,azonkívül,hogy valaki meg fog belőle gazdagodni.
kajla
@kutyahűség: , igen ezt mondogattam az eleje óta. Németországban élek, az úgynevezett veszélyes menekültek között. Mit ne mondjak, nem vágyódok a kedves vezető közelébe.
kajla
@Fradigege: már túl vannak rajta. Az sem lenne baj ha az ottani még-magyarokat megkérdeznék akarnak-e rólunk tudni.
verőce21
A kerítés = "pénzkidobás" és "nem hatékony" dumáért valaki már elnézést kért?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.