Jótékonysági napot szervezett a 20 éves fennállását ünneplő kaposvári Mézga Pek-Snack Fociovi és Focisuli Club. Orbán Viktor sem maradt ki az adakozásból – számolt be a Sonline.

Nem egy olyan gyermekkel találkoztam a megyét járva, akinek nemhogy meleg ebéd, de még hideg élelem sem nagyon jutott. Olyan gyermekkel is találkoztam, aki az iskolában ebédkor (bár láthatóan már nem nagyon fért belé több) valósággal tömte magába az ételt. Amikor megkérdeztem tőle, hogy ezt miért csinálja, azt felelte: azért, mert este otthon nincs mit enni… Az ilyen gyermekeknek szerettünk volna egy kis mosolyt csalni az arcukra. S ha csak annyit sikerült elérnünk, hogy ez a napjuk jobb volt a többinél, már nem fáradoztunk hiába

– mondta Horváth „Mézga” János, a klub alapítója, elnöke-edzője.

Ehhez képest a miniszterelnök – aki személyesen nem ment el - egy pár focicipőt, illetve labdákat küldött adományként.
Orbán Viktor rá jellemző ajándékokkal jótékonykodottForrás: MTI

Az ajándékokat helyette Gelencsér Attila országgyűlési képviselő adta át.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nincs semmi csoda ! Orbánc - a geci ! - a büdös életben nem osztott kaját azoknak a csóróknak, akik nekik köszönhetik elszegényedésüket !
Anikó ténszasszonyt noszogatja, hogy "mennyé má' aggyá nekik valamit "és ezzel letudva a karitatív szerep !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Ez az emberszabású valaki jellemben már annyira a béka segge alatt van, hogy nem lehet rá szavakat találni!
Én még azt is elhiszem, hogy a küldönc saját szakállára vitte az ajándékot, azt hazudva, hogy a vezír küldte!!!
silber13
.." Ehhez képest a miniszterelnök – aki személyesen nem ment el - egy pár focicipőt, illetve labdákat küldött adományként" Majd kicsivekl lejjebb:
" Az ajándékokat helyette Gelencsér Attila országgyűlési képviselő adta át."
-vagyis egy pár focicipő és néhány labda, amit véletlenül sem személyesen adott át, hanem valamelyik csinovnyikkal vitette el!! SZÉGYEN!!! Piha!!
Rózsika Hatházi
Asszem, az a legjobb, ha erre nem kommentelek semmit. :))))
Lepényleső
Az az egy biztos,hogy nem először tátja el a száját.
Desischado
Csatlakozom Rózsikához, én sem írok semmit, mert jólnevelt vagyok, és besülne a monitorom! Ez a nyomoronc még arra sem volt képes, hogy saját kezűleg adja át a szánalmas adományt! Hol él ez?! Az éhes gyerekek majd focilabdát esznek! Meglátszik, hogy semmi kapcsolata nincs a nagy magyar valósággal! Undormány egy förmedvény ez a lény!
thoth
Nem értem a tisztelt kommentelő társat:"Meglátszik, hogy semmi kapcsolata nincs a nagy magyar valósággal!" Már hogy is lenne? Hiszen csak autóval jár (a Bp-i tömegközlekedésről halvány fogalma, hisz az általa lealázott zsaruk söprik előtte az utat!), vidék? "Az meg mi? Én a Budai Királyi Várba fogok költözni, csak nem képzelik azok, ott... Még mit nem! Különben is a Statisztikai Hivatalbtól azt hallottam, hogy éhező gyerek, felnőtt nincs, és minden magyar állampolgár bérpalotában lakik, minimum a Rózsadombon, vagy a Pasa réten. A többi vagy nem magyar állampolgár, vagy nem ember. Hát annyit is ér" című észjárás! Legalább is nekem ez jött le.
(A statisztikáról meg annyit: egy ember... tragédia, millióké: statisztika! De akkor legalább a II. VH. zajlott!!!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.