Amint az várható volt, az ügyészség kihátrált a volt siófoki polgármester rágalmazási ügye mögül. A történet olvasói azt is felvetették, hogy az ügyészség miért a megosztókat rabosítja, miért nem inkább az említett ingatlaneladás meglepően alacsony árának okát vizsgálja?

Forrás: nol.hu
Feltöltő: verum
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
@papa.49: - én nem az ügyészségről beszélek, hanem a kétezer lájkolóról. Hogy van értelme kiállni, összefogni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Elég érdekes a sztori, elsősorban az ügyészségi hozzáállás, ugyanis, ha 2000 ember valóban elkövette a rágalmazást/becsületsértést, akkor -létszámtól függetlenül - az ügyészségnek kutyakötgelessége lenne eljárást indítani ellenük, ha viszont nem merült fel bűncselekmény elkoövetésének megalapozott gyanúja, akkor azt már az első körben is eldönthették volna, hisz változatlan maradt a tényálllás a kezdeti adatokhoz képest is.

Ugyanakkor az is kutyakötelessége lenne, hogy az ominózus bejegyzés tartalmát érdemben vizsgálja, mert aszerint felmerül a bcs. elkövetésének gyanúja !

Ebből az ügyből is látszik, hogy micsoda hatalmas mozgástere van az ügyészségnek eldönteni, hogy követtek-e el bűncselekményt, vagy sem, mindössze csak értelmezés kérdése és ha úgy látja, hogy túlzottan is nagy meló lenne kiállni egy érdeksérelem tárgyában, akkor egyszerűen nem minősíti bűncselekménnyé a beírások tartalmát !

Megalapozpttan gyanakaodhatunk az ügyészségi döntések némelyikének politikai motivációjára.
Desischado
Igazatok van, ha lenne érdemi összefogás, már rég a pokolba küldhettük volna ezt a vérszívó bandát. Jogos a link, az emberek tényleg nincsenek tisztába az erejükkel! Egységben az erő!
vadnarancs
Viktor már megint porszem került a gépezetbe. Mivel Grazban is tudják, hogy nem bírsz veszíteni, ezért felajánlottak neked egy wellness hétvégét. Remélem eltart vagy 50 évig... :)
papa.49
@vadnarancs: De csak szigorúan ZÁRT HELYEN)))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.